Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
one mogu samo incirati, al kao da gledam sda ce odbiti inicijativu jerbne zele da bude da oni projvataju nesto iz Nase stranke...
Kad skinete onog seljaka vijecnika morete pricat .Kad naucite Sabinu da hirurska maska ne sprijecava udisanje otrovnih gasova onda mi pricajte o zdravstvu...oni ko moj nana i dedo kad su pili ona omnik za prostatu dedo baralgin za menstrualne probleme ,ali njima dobro.....
Čekaj, da li ijedna druga firma/ustanova zapošljava dodatni kadar jer je postojeći na godišnjem odmoru? Ako kolege ne mogu preuzeti pacijente na par dana onda treba mijenjati interne procedure. U slučaju dugotrajnih bolovanja zaposliti zamjenu ok, ali imati tim mobilnih ljekara jer je neko na godišnjem, jeste normalni vi?
Treba pootpuštati sve ljekare specijaliste i dktore medicine koji neće da shvate da im valja dijeliti našu svakodnevnicu i realitete ne samo kroz plaće nego i kroz angažiran rad bez mita. U tom smislu treba tražiti ljekare bez granica da nas obilaze, a koji redovito pohode Ruandu Zanzibar i Kongo, a koje su visoko iznad Bih kao najbijednije države.
Hitna UPOMOĆ !
U KS, mi ostali možemo crknut haman.
Reklama pred izbore
@volimburek al dobra
Odlična ideja! Nadajmo se da neće zapeti u realizaciji kao i sve dobro kod nas!