Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar ta NJIHOVA Stranka još postoji!
OSTALI SAMO DUGMICI.
nasa stranka jedino za sta je sposobna jeste da deje medijske dopise, a red i konkretna aktivnosti niti slucajno
"Naša stranka"...........po defaultu sam protiv takvih stranki, iako ne znam za kogga su, ali čim se zovu "naša" znači da su protiv "vaše" i nisu za normalan suživot
Ova Naša stranka zna samo osudjivati neke stvari, hajde neka mi neko mpomogne i nadje kada je Naša stranka nešto konkretno predložila. koji su to likovi, veze oni nemaju, ne kontam zaista. Mislio sam da u njoj sjede neki ljudi za koje sam smatrao da su pametni,da mogu biti pokretači, međutim koliko sam mogao skontati, i oni se samo bore za funkcije, i kako da od toga što pređu cenzus na izborima izvuku što je moguće više.
Nasa stranka je stvorena za saopstenja! De radite sta konkretno, ne zna se ciji su, vagaju koalicije, povlace se po ovim portalima s nekim osudjujucim kritickim misljenjima pisaca i umjetnika. Is!
Nemojte lajati na četnike. Oni će uraditi sve da destabiliziju ovo malo držve. Lajte na naše , Žljka, Bakira, Zlatka, koji ne rade ništa povodom svega...