Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVI IZ ,, NJIHOVE STRANKE,, SU SRAMOTA ZA OVAJ GRAD I INACE.OVAJ ,, GLAVONJA , NE ZNA NI ,, STA JE , NI KO JE,, BAR SE TAKO IZJESNJAVA, BAS KAO I ONA ,, CRNOKOSA KOBILA,, KOJA NIJE PROSLA NA IZBORIMA 2012, PA SE SAD 2014G OPREDJELILA KAO ,, OSTALI,, SAMO RADI FOTELJE. KOJI LICEMJERI I PRODANE DUSE. I TAKVI ,, NELJUDI IZ ,, NJIHOVE STRANKE DA NEKOM NESTA ,, PALAMUDE.,,. BAS KAO I ONAJ PEDERCINA KOJOVIC, KOJI PROPAGIRA LEGALIZACIJU ,, PEDERLUKA,, I ,, PARADE PONOSA,, PA AKO JE TO NESTO , STO JE URBANO , PA BOLJE DA ZIVIMO U PRASUMI, BAREM CEMO ZIVJETI ,, CASNIJE,,. NE MOGU DA VJERUJEM DA NEKI IZ TE STRANKE , A KOJI SU STEKLI ,, NEKO,, IME DOPUSTAJU DA BUDU U TOJ STRANCI I DA IH VODE I PREDSTAVLJAJU OVAKVI LJUDSKI ,, IZRODI,,.TI ,, PETOKOLONASI,, NASTAVLJAJU PROCES UNISTENJA, OVOG NARODA, JER IM JE JEDINI CILJ DA I ONO MALO STO RADI OSTANE BEZ POSLA TJ. DA SE JOS BIJEDE STVARA, SA NEKIM OTKAZIMA I STECAJEVIMA, A NIGDJE ZAPOSLJAVANJA, OSIM KOD NJIH TJ. NJIHOVE RODBINE, KOJU REDOM ZAPOSLISE
Moram ponoviti... Za ovo neko mora krivično odgovarati. Da li je krivac u MUP-u KS, FBiH, Direkciji za koordinaciju policijskih tijela... ne znam, ali je sramotno da se dozvoli policiji drugog entiteta da na teritoriju na kojem nema nikakve ovlasti krši zakone, ugrožava nečiju slobodu i otuđuje imovinu. Ovo je poniženje svih nas, ne samo u Sarajevu, nego u cijeloj državi.
svi bi morali znati da onaj ko ima sudski nalog ima pravo da pretresa bilo sta...tako je u pravnim drzavama....a ovi sto nemaju pojma sta je drazava i pravo nek odsele u arabiju....ni za isila nisu :)
Ovo "tz" se izgovara "c", a "nn" kao "n", ko već nije znao.
jedina prava opozicija je Naša stranka, kad bi se odrekli pedera i pederskih prava imali bi moj glas, bio sam na njihovom skupu u hotelu Tuzla pred izbore, rijetko dobri ljudi, inače sam glas'o za SDA