Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasa stranka je za pare digla ruku za Zakon o radu. Imam vise skole moh hipoteza od vas sviju. Mozda je i to razlog sto me ti kao clan rukovodstva NS ne mozes salltati. NS je prevara .
Vi ste prava ziheraska stranka. Svako saopstenje na sigurno. Nemate m..a za ista konkretnije. Loko stranka. Badava animirate svoje da pucaju minuse onoma koji vas iskreno kritikuju.
malo prelistaj fejsbuk profil Naše Stranke ako si pismen, pa vidi šta rade konkretno
i u ovom slucaju su vidjeli priliku za promociju... gadovi odvratni samo da im se vlasti dočepati. isto su se ponašali i kad se onaj mali mahir ubio... sabina daj mi vlast cudic
Znaći ubila ga SDA?Jel tako?
Ne ! Nego je SDA postavile te ljude u tuzilastvo !
@Sebija.od.Bakira pa da ih nije postavila SDA, ovo bi bilo proglašeno ubistvom, a ne saobraćajnom nesrećom, dakle jeste ga ubio sistem.
Dzaba Sabina kad pogana stoka od naroda glasa za vjeru a ne za svoje dobro
pogana stoka poput ovog HalfOmege.... korisni idiot SDA
To ne zavisi od tebe,na djumi ce ti reci za koga
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ko će za vas glasati trebate malo čvršće šakom po stolariji.
volim kada ona to objašnjava