Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iako sam Bošnjak, postadoh alergičan na riječ genocid. Toliko se koristi radi jeftinih poena, radi izbjegavanja rješavanja korupcije. Godinama izbjegavaju da se promijeni Zakon o javnim nabavkama. Odurni lopovi i neznalice vole riječi: genocid, rat, patriote nego riječi: korupcija, privilegije, namještanja rodbine u državne firme, GRAS, autoputevi, ekonomija i sl.
Pokazali ste u Mostaru s kime volite biti u koaliciji. Nadam se da nećete biti još dugo na političkoj sceni, jasni su narodu vaši ciljevi.
Ovom Kojoviću treba spucat dobar šamar sa lijeve strane i popraviti mu ukrivljenu facu.
Hajde, ne palamudi. Znas praviti vratolomije dajuci bjasnjenja za koaliciju zarad 'visih ciljeva' s NIP-om s kojim ne dijelite nista na ideloloskom planu...a pametujes kad neko koalira sa SNSD-om..a dobro znas da je to iz nuzde.
postoje mjesta gdje se SDA ne moze izbaciti iz vecine! Klixov naslov je kriminalan..
Molim klix da ovog Kojovica ne stavlja na naslovnu stranu.Njeg i konakovica kad vidim gubim abdest...
Miševi ko je prodao Srebrenicu po kozna koji put.
Vi ste isporucili Mostar uzpu, yutel Rojters novinarcicu
šišanje
Sta je tvoja misija Kojovicu??????? Zasto kocis napredak???? Kako uposljavate na budzet vase???? Zasto je Mostar onako isfingiran??? Zasto ste se kockali sa Bogicem? Zasto nema vasih djela u BL i Mo?? Kakav stav imas prema borcima ??? Nikom nije jasno kako ste zalutali i sta zelite i sta mozete??
Patriotizam na SDA-ov i DF-ov način: Onaj ko ne glasa za SDA nije legitimni Bošnjak, izdajnik je svog naroda! *kolairaju sa SNSD-om u Općinskom Vijeću Srebrenica, napravili koaliciju sa HDZ-om na Federalnom i Državnom nivou i još sav novac građana Bosne i Hercegovine (najviše iz Tuzlanskog Kantona) ulože u izgradnju Hercegovine. Koga vi iz SDA pravite budale!
Ja ne znam ko ti vise vjeruje i zar se niste raspali.
Ovog samo Hdz podrzava jer im valja oko Mostara.Pitanje za ovu jadnu nazovi stranku?Podrzavas li istospolne brakove i lgbt vilajet.Nema vece ublehe od ovih.
O nipotisti zar niste se raspali.
Mrs jado
Samo ih ovaj Vojvoda kritikuje, ostali Niksic i Konakovic znaju da su uradili dobar potez. Pedja HDZ-ov
Sve je na mjestu.. i kritika ali i potez SDA i DF. Rade ono sto se tamo najviise isplati. Bolje u koliciju sa Dodikog nego da srbi prave ujedinjenu srpsku koaliciju.
pa ja kao i sve ove godine do sada što se u koaliciji sa GENOCIDAŠIMA I UJKAMA levatino. TKO O ČEMU ZELENI O ČASTI I POŠTENJU hahaha POŠTO REVIZIJA IZDAJNIČE