Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjace mi je sto su se svi nalozili na Nasu stranku (koja mi nije simpaticna), a u sustini za stanje u Mostaru su svi krivi, samo ne oni... Al' de ti to ljudima objasni..
I MO i BL njeguju jednonacionalne škole, ulice im nose imena ratnih zločinaca, nemaju knjižaru da valja nego jeftinu fašističku propagandu prodaju po trafikama, vrše reviziju historije, veličaju ratne zločince, potiču i ne bore se ni protiv nepotizma niti protiv korupcije, itd. Pa jesu li HDZ i SDA zaista toliko podcijenili Brisel ili im je broj cipela veći od IQ-a?!
Tako je!!
Ima li neki konkurs - Za evropski grad nekulture ? Tu bi sigurno prosli mnogi gradovi Balkana .
NS je najveca ubleha od stranke.
Za stanje u Mostaru krivce treba tražiti u Sarajevu. Tko blokira napredak grada. Zašto bi to recimo bio interes Čovića koji je tu rođen i tu živi. Nego sarajevski političari vide konkurenciju u Mostaru pa ga namjerno uništavaju kao i Tuzlu. Nije džaba rečeno da općina Centar vrijedi kao deset drugih
@AlanShore Tvoj komentar pokazuje da je tastatura danas dostupna i onome kome ne bi smjela biti
Samo bježat iz ove vuko*ebine pa nek se oni dogovaraju međusobno koliko hoće.
@haos1 , Bježanija znači predaja bez borbe a to rade samo kukavice.
Najgora stranka
Druze jesi li gledao sta tvoja vlada u Sarajevu radi sa partnerima,reketiranje,stimanje tendera, davanje para zukurlicu
Ko eto da ste vi na vlasti bilo bi moguce da je prijestonica kulture. E bas nas nasmija