Otvaranje kampanje
371

Naša stranka prošetala kroz sarajevsku općinu Centar: Želje građana ćemo provoditi u djelo

A. Z.
Naša stranka je simboličnom šetnjom kroz općinu Centar, na čelu sa kandidatom za načelnika ove općine Srđanom Mandićem, otvorila predizbornu kampanju.

Šetnja je krenula iz parka u ulici Franza Lehara u naselju Marijin Dvor, a nastavila se prema Hastahani, zatim Kranjčevićevom ulicom do zgrade Općine Centar, potom ulicom Mis Irbina, kroz Radićevu, preko mosta Festina Lente, do Narodnog pozorišta pa zatim do Tržnice, a vratili su se kroz Ferhadiju i Titovu.

Foto: I. Š./Klix.ba
Foto: I. Š./Klix.ba

"Mi smo se danas okupili i simbolično počinjemo kampanju za načelnika općine Centar, sa Marijin Dvora. Tu su naši prijatelji iz SDP-a, Naroda i pravde, NBL-a. Upravo iz ovog parka krećemo jer je to jedan od prostora koji je bio predmet kontroverzi, aktuelna administracija je htjela da se ovdje radi podzemna garaža, građani su rekli 'ne' i sačuvali su ovaj park. Upravo to je način na koji u naredne četiri godine želimo voditi općinu Centar, slušajući isključivo želje građana i provodeći njihove želje u djelo", kazap je Mandić.

Foto: I. Š./Klix.ba
Foto: I. Š./Klix.ba

Naveo je da će se u narednih mjesec nastaviti družiti s građanima, prezentirati im svoje ideje, ali i slušati šta očekuju od Naše stranke.

Foto: I. Š./Klix.ba
Foto: I. Š./Klix.ba

"Nadam se da će svi izaći na izbore i da ćemo pobijediti", zaključio je Mandić.