Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove žene su pametne, obrazovane i vrijedne! Svaka čast na entuzijazmu i volji da se suprotstave ovim našim ublehama! SAmo naprijed!
Prisustvovala sam otvorenju kampanje Naše stranke i zaista mi je drago što se napokon pojavila stranka koja cijeni i poštuje prije svega žene u politici, a zatim i mlade! Svaka čast, samo naprijed!
Prevara teska :) Rezisercici, strani agenti, dnevni filozofi
Bravo Naša strankaaaaaaaa! Glasam za vas!
idi ručaj budalo, odmori malo
@antifašista ...kako ćeš bolan išta kontat\' kad ti je glava prazna :)
Samo ne kontam što se svi ovi uhljebi/potomci jugonacista ne ujedine u jednu stranku, a ne ovako, te \'Naša, te nekakva \'Stranka za evropski heroin\' te SDP te SNSD...
obrazovanje u privatnom vrtiću danisove žene, cijena sitnica, 600 kerma
Oni bi samo dodali još džabahljebaroša na budžet. Čuj \"svako drugo dijete u Kantonu Sarajevo nije obuhvaćeno nikakvim obrazovanjem \", ovo mora da je pogrešno preneseno. Ovim mjerama se može samo kratkoročno poraviti situacija, a i pitanje je ko će to platiti? Odgoj dolazi od kuće. Potrebno je roditelje pozvati na odgovornost zbog ponašanja svoje djece, a i nastavnicima vratiti prijašnja ovlaštenja, koja su im ukinuta dolaskom \"ljudskih prava\" i Evrope.
Sabina Čudić? Jel to onaj nafurani kretenasti uhljeb što piskara na radiosarajevo.ba? Nego, dajte nam članak o \'Stranka za Evropsko Sarajevo\' da se malo smijemo kandidatima (masni č.e.t.nik milan pavlovic i narkoman Sale PEtrovic) :D
koja ste vi ubleha od stranke