Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha. Pozornik - milicioner predsjedavajuci. Al kad sire gledas, kakva nam je drzava sto ne bi bio.
Propast na sta je ova zemlja spala! Propast!
kopač nosa na sjednicama
Drotina obicna nije se znalo jel policija gore funkcionisala tad ili sad. Lik na drzavnim jaslama zahvaljujuci stranci nesposobnih uhljeba. Ovo je zivi dokaz da i mutav u stranci je bolje nego naucnik bez posla.
Niti je pozornik a niti moralista.Policijski inspektor u penziji kojeg znam još iz rata iz viđenja a prije 2 god i lično se upoznali...čovjek sa karakterom i stručnim znanjem i veliki patriota....toliko o Draganu
Odvratan tip kao i svi drugi članovi Anamnjihove stranke.
Sto su se vlasine razletile...
NS je stvarno tanak sa kadrovima, ali mora Trojka to tolerisati da bi opstala koalicija. Samo da se to na kraju ne ispostavi kao račun i SDP-u i NiP-u.
Čuj NS tanka sa kadrovima, pogledaj malo bolje ostale opcije, pustoš je nesagledljiva
Ali NS je najgori od sve djece.
UDBAŠ stari....
Miokovic je dao puno za nasu drzavu, i u ratu a poslije i u policiji. Nevjerovatno je kakve komentare pisete o covjeku a ne znate nista o njemu. Sto se tice polutuckog angazmana veoma je potkovan, pogledajte neku emisiju u kojoj gostuje pa onda sudite.
Nevjerovatno je da kažeš da je neko dao puno za našu državu, kao da hiljade drugih koji su ratovali i krvarili za nju dali manje. I šta imaju od toga za razliku od ovog policajca iz podruma. Nije bilo kamera da ih uslika kao ovog manekena.
kakvi su ovi bosnjaci malouman narod pa to nema nigdje! NS petokolonaska stranka,,
Stranka.koja je.dosla na vlast nametnutno nema buducnost.
Uzalud sve kad je od 98 zastupnika, jače 7 članova komisije za imenovanja federalnog parlamenta. Dobro došli u Federaciju BiH.
Najbolji izborOdrastao na Gorici i on i njegov brat doktor Milan sve su dali za BIHOvaj u policiji a Milan kao doktor.
nasa stranka ima samo jednog boga, a to je srbin