Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje države. Pa Republika Srpska je sastavni dio države. Neće valjda rušiti sebe.
Sve su ovo pripreme za rat. Stvara se što veća mržnja i provakacije da bi se što slađe poklali. Ne gine nam još jedan rat
licemjerstvo . njihov predsjednik prvi je uveo prwtivustavne mjere i to protiv svog bmnaroda u KSarajevo
tako je SANU stranka pa vi dajte covicu gradonacelnika i podrzite sve one koji podrzavaju profashiste ...
Nasa stranaka bi sad trebala da se malo povuce dok prave patriote ne rijese problem sa dusmanima a onda se vi opet vratite i objasnite kako treba i sta treba..
Srbi iz BiH su prvo zapoceli rat 92 zatim su poslije rata dobili entitet RS a sad zele da se odcijepe na miran nacin ciljevi isti kao i u ratu ako vecina ljudi u BiH zeli cjelovitu BiH mora da ucini puno vise osim sutnje svi treba da se dignu za BiH ili ce morati doci do podjele RS je ocito problem za sve
9 Januar bez Čovića nije 9 Januar.
Jeste mi smjesni kad pokusavate reagovati na vazne teme. Pa vi neznate Sarajevo voditi a kamoli sta vise.
Oni koji ne žele BiH su uplašeni. Svjesni su da se njihovim snovima bliži kraj. Znaju da ne mogu i da neće uspjeti. Osim međunarodnog prava, protiv sebe imaju hrabre bosanske sinove, a to je dovoljno za njihov poraz. Ostalo im je da pucaju minuse po Klixu i da pijani za Božić orgijaju uz pjesme o Aliji. TO ZNAČI DA SU STVARNO UPLAŠENI I NEMOĆNI.
Svako to zna i vidi da zakon BiH vrijednosti samo za građane BiH,
Koliko imate općinskih organizacija u RS, koliko imate općinskih organizacija u tkz HB? Djelujete samo na teritoriju gdje postoji SDA i ona vam je problem.
vi zivite u zabludi da rs i srbija nisu jedna drzava a to cete da vidite danas mada znam da vise volite da gledate zadrugu i zvezde granda ali ne sumnjam da necete propustiti velicanstvenu proslavu a ako pokusate nesto imacete srpske i ruske specijalce u kratkom vremenskom periodu pa cete isterati ruse kao sto ameri planiraju da ih isteraju iz kazahstana. zabrinuti isterivanje
pocupajte svu Huawei opremu iz BH Telecoma i EP BiH za pocetak
da sluzbeni telefon ne moze niko uzeti Huaewi ili neki Kineski, samo Americko ...je*** ti ovo vise
@gouser Ajd recimo da tako urade, koji telefon bi uzeli? Iphone bi gradjane kostao barem duplo koliko Huawei. Da nece Motorolu davati ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodo prci sirotinju dok ima maze oci srbovanjem,dobro uhodana taktika
a vi Kinezima punite dzepove parama po Sarajevu !
Obogati se Kina od Sarajeva 🤣
ko se zadnji smije...
Moja stranko za koju sam toliko puta glasao - zablude ne traju 30 godina. Poslije 30 godina, ovo je ozbiljna stvar. Gubite bitku i vašom fejsbuk/tviter politikom iz dvaju opština do kojih vam je jedino stalo samo potpomažete realizaciju genocidnog projekta... Sline uhljebljene kvaziljevičarske.
Ozbiljna ljevica može samo reći: poslije 30 godina neosporne egzistencije RS, moramo biti krajnje ozbiljni i konkretni u borbi da očuvamo multietničku BiH. Inače smo u zabludi.