Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda u mrdelju?!! Sad jos treba voditi racuna o njihovom komforu, smjestaju, ljudskim pravima, sta li? Ako treba neka ih je 10 na jedan krevet, malo rada malo hrane pa ce nauciti sta treba u zivotu sta ne treba. Kod nas obican svijet ima standard ko u angoli a razbojnici svih kalibara zive ko da su u svedskoj. Pa ne treba davati zatvor za kradju drva ali za nasilna djela protiv ljudsog zivota....burazere....gulag!!!
sve je to lijepo, srediti pravni sistem, ocistiti sudstvo od korupcije, poostriti kazne i staviti sve te prestupnike - gdje? nista bez para
gay stranka!
1. Nošenje oružja u javnosti kažnjavati: hladno = 0,5 god; vatreno=1 god 2. Upotreba vatrenog oružja bez ranjavanja = 2 god 3. Upotreba vatrenog oružja sa ranjavanjem = 5 god 4. upotreba oružja sa smrtnim slučajem = 10 god Od nođenja izuzeti službene osobe. Ako ovo ne pomogne, kazne pooštriti.
Sve je jednako,korumpirana vlast,korumpirana policija koja radi za ove prve a ne za narod i javno dobro i sve ovo u sprezi sa kriminalcima.Kako onda dalje sa ovakvom vlascu?Samo sa promjenama iz TEMELJA!!!
Kad zulum uđe u krv, a tako je to s ovima sa 24 posto, iz Sadakistana, ne pomaže tu ni vojska, a kamoli povećanje broja policajaca.
Povecanjem broja policajaca ne bi se smanjio broj krivicnih djela jer su kazne same po sebi afirmativne što će reći da treba promijeniti cijeli sistem i svijest gradjana
Aha, odlična je bila ta Milicija, hem je divljački prebijala djecu kako im je bilo ćurcu keif, privodila \'kosijanere\' u stanicu na prisilno šišanje, hem nijedno iole dobro obučeno dijete nije smjelo proći gradom samo da ne bude \'nema priče, skidaj tene\' od nebrojenih jalijaških grupa i grupica koje su terorisale grad. Ko je izlazio u SOS i CDA prije rata npr. sjetiće se kako je stanovita grupa tinejdžera skakala na dobro obučenu omladinu sa palicama, drvenim i metalnim, i prebijala nako, iz zaj.e.b.a.n.j..cije, a to je samo jedan primjer. Ne laži omladini ljigavče srboslovenski.
Naša stranka = srbovlahi
Ne treba ih vise, ima ih ko kusih pasa samo sto ne rade svoj posao. Smo naplacuju kazne i pune budzet.Traze uniforme i vece plate, za sta??? ja bih samo inspektorima i specijalnim i oklopnim jedinicama dao to a ovim smrdama prasinarima ukinuo naziv policajca nego neka budu nakvi pisadzije, saobracajci. Plus da ne kazem da im je fizička sorema ko u prosjecnog krmka. Pa oni ne bi mogli ni ljenjivca uhvatiti. O tuzilastvu i sudovima ne bih mnogo....dovoljan je broj povratnika u krivicna djela na slobodi da govori u njihovo ime.
Zar ovaj Mini-SDP još postoji?
kod nas su sve stranke neozbiljne, tako da i ova izjava nije neko iznenadjenje svaka stranka mora imati ekonomski program razvoja zemlje u tom ekonomskom programu mora postojati i proracun budzeta dalje, stranka mora imati i plan raspodjele budzeta najlakse je reci \"policajac na svakom cosku\" ali to se sve mora platiti iz budzeta a opet, budzet mora doci iz ekonomije (za razliku od sadasnjeg, koji dolazi iz kredita) dakle, vrlo je jednostavno pitanje, odakle pare za tu ideju?
Gospodo, dok je bila milicija na svakom raskršću, u svakom parku, ispred škola i dr. bili su prisutni. Danas, kada se zovu policija vozaju se džipovima (naročito noću i po 3-4 policijaca skupa), golfovima, jedan mali broj i motorićima i sjede u zgradama PU ili su na recepcijama nekih objekata. Dotle njihovi načelnici (primjer iz N.Sarajeva) \"ganjaju\" magistrature, doktorate (u opisu poslova nema tih uslova). Jer, načelnici PU se ne postavljaju na ta mjesta po znanju i radu već po stranačkim i zemljačkim atrubitima. Prijedlog: ukinuti policiju (svaki dan sve je veći broj zaštitara) jer ionako ništa ne rade niti ih ko na to tjera. Fuj, fuj, fuj ...
Koji je ovo kelj majko mila...
jedino što štujem na ovom portalu je da kad pomenem ime dODIK i pojam kreten, moj post neće biti cenzuriran! Zato koristim ovu priliku i bez obrira što nema veze sa temom, da kažem da je dODIK kreten! Ostalo je „nothing re.ise mattres“