Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da podrzavate Fortu i Konakovica. Kako bi drugacije, nego de podrzite gradjane da mogu otici doktoru. Doktoru ne mozemo haaalo!! Il hapsite Zdravstvene radnike il sebe! Zivoti gradjana haaalo? Ne zanima nas ko je kriv! Hocemo ako nista ono sto smo platili, a te vase igrarije macku o rep! Doktoru ne mozemo!
Najjace je “optuzbe neutemeljene”, dokaze i budala vidi 😂
Zahtjevamo da se koeficijent sa 0,25 KM po lajku, poveća na 0, 40 KM ! I da klix u nekim svojim textovima jasno naznaci, jesul nasi ili njihovi !
I svi dobronamjerni gradjani podrzavaju ovu vladu KS , koja se trudi da popravi stanje koje je katastrofalno , nakon visedecenijskog javasluka.
@SimpleRed Jeste drug, ali onda dodjes u situaciju da i ovi prave iste greske ko prethodnici... Daju pare za izmisljene bokserske turnire za uhljebljene stranacke boksere, zaposljavaju podobne, a ne sposobne, propust kod Zornića ni da spominjem, ucjenjuju jedni druge unutar koalicije...Treba im dati sansu, al su mene razocarali ovakvim potezima.
@ChupaChups...pa vidi, SDA je imala vlast u KS, visedecenijsku i spisak njihovih greski, nepotizma, korupcije, mogao bi napuniti hiljade tomova knjiga. A oni su ti alternativa, ako bi doslo do smjene vlade KS. SDA zna da se za vlast ne moze boriti znanjem i strucnoscu, pa se koristi intrigama i podvalama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NARAVNO DA PODRŽAVATE VLADU KS JER SVAKI OD VAS ŽARKO ŽELI FOTELJU U I OKO TE VLADE. CINJENICA JE JEDNA, A TO JE DA JE MINISTRICA BOGUNIĆ VEĆ U TOJ VLADI I SVOJEVOLJNO ŽELI DA JE NAPUSTI ZBOG MUTNIH RADNJI U ISTOJ. KOJI JE MINISTAR DO SADA NAPUSTIO TAKO DOBRU FOTELJU SVOJEVOLJNO? ONA SIGURNO NIJE LUDA.
Naravno da ga treba podržati. Nema boljeg trenutno. Nije mi drag niko od njih ali je bolji od svih zajedno do sad. Makar zbog SDA.
hahha pa nismo ni mislili da cete moralno postupiti, o moralu se pricalo dok ste bili u opoziciji a sad kad ste na drzavnim jaslama sve je dopusteno.
U ovom trenutku se ne moze reci da su optuzbe neutemeljene, ali ni utemeljene, i vrlo je nekorektno tvrditi ovako ili onako. Dakle, mozete samo stati uz jednu ili deugu stranu, nikako tvrditi da je neko.kriv ili nije. Dakle, bezze vam je to.
Jok eto necete ih podrzavati Pa svi ste u istom kriminalu
Ova sadašnja vlada je najgora u historiji vlada. Propast i poniženje na svim poljima.
Ma bravo, svaka vam je zlatna! Ima gresaka, bitno je da se transparentno otkriju i otklone. Ko radi taj i grijesi a na greskama se najbolje uci. Daje Vlada sve od sebe i radi dobre stvari punom parom svaka cast !💪👍🏻 Neka se javi onaj ko nikad nije pogrijesio ?!
Greskica jaranima steliti posao od pola.miliona KM, a uz to za nesto sto djeci ne treba i sto je preskupo. Ako je istina, ponavljam, ako je istina, za lijeka im trebalo.Ako nije istina, neka je na cast Ministrici.
Kurrcu svoje laži prodavati mogu. Najgora Vlada ikada!