Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je bolje, unatoc spletkama, intrigama, podmetanjima onih koji ne mogu zivjeti , ako nisu na vlasti .
Napravili ste Viber grupu! Ogromna promjenaaaaaa! Hahahahhaha
Teška ubleha
Bravo za vladu kantona!
I da ste gori, ali niste bolji ste od SDA. SDA će sve okrenuti ( obustaviti i proizvodnju hljeba) samo da bi se vratili na vlast. Danas bolesnu mater sam vratio da je nisu htjeli ni pregledati. Još mi policiju zvali mamu im hebem. SDA neprijatelj br1 građana Sarajeva.
Zdravstvo i skolstvo vam u strajku vi se hvali te kod ste vrati li 200.000. hiljda bosanaca i hercegovaca u BiH. da bog sacuva nas od vas sviju..
Od zla oca i gore matere .
Pogledajte koja je to halaša.Pogledajte gospodja koje tasne drze na podu gdje gacaju prljavim cipelama.Prave Kojoviceve sljedbenice.Fino je sto je Cudicka udata za Albanca a slijepo slijedi vojvodu Kojovica.Zna se sta su njegovi radili Albancima.Ali taj njen muz,debil i mlakonja,dobija uloge zahvaljujuci NS i Danisu Tanovicu
Kad imaš ovakvu SDA za konkurenciju, onda se možeš i kur*iti kao ovi skorojevići iz šestorke. Najbolje vas je opisao Stjepan K.
LGBT stranka
Hvalite me moja usta. Mi građani se ne slažemo.
Znate li vi onu narodnu “Hvalite me usta moja...” Hahahahah
Ovo se zove krizni PR. Kad shvataš da propadaš, tad kreneš hvaliti sam sebe. Malo mi je ovo tužno.
Imali ste skoro godinu dana prilike da se dokažete narodu. Priliku ste prokockali. Zbogom VLADO!
Promjene čega? Jedino direktora u firmama, i to s konja na magarca.
Imenovali direktore kriminalce, lika sa dokvalifikacijom iz Širokog Brijega zaposlili da im priprema sjednice, itd. Stvarno ogromna promjenaaaa!
A pogledaj im upravne i nadzorne odbore, ljudi imaju krivicnih djela kao branko Copic... Pa i ministri im sa privatnim fakultetima uz cestu.....