Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj narod neće doći pameti kad bi slamu jeo!
joj budala... pa jel džindić i u njemačkoj,austriji itd. tam 100% poskupilo
ne branim vladu al sta bi ste vi uradili ?
Dzindic je placenik stranih lobija s zadatkom da zatvori rudnike i razvije obnovljive izvore. Razvija vlastitu firmu
Naša stranka, jeste li rješili da se ljudi ne griju na ugalj? Hvala lijepo.
dzindic kao i njegov ,,VLASNIK,,trebaju u zatvor sta mi imamo od ostavke sbb prigrlio telecom,elektroprivredu,bh gas i ko krpelj samo sisa ovaj narod
Gas ce drasticno poskupeti ili vec jeste u onim drzavama koje su amerikanci izradipi kao Bugarin curku pa nisu potpisale ugovor sa Rusijom o isporuci. Americke kompanije ne mogu da isporuce gas Evropi jer sve izvoze u Aziju gde je gas znatno skuplji pa im je tamo profit veci. Opet je veliki brat prevario sestru, po ko zna koji put.
Inace, Srbija placa 270 dolara za 1000 kubika jer ima ugovor do nove godine a ostali 4-5 puta skuplje u zavisnosti kakva je cena tog dana na berzi. Oko 25. Novembra predsednik Vucko ide u Moskvu kod predsednika rasPutina da ugovori novi dugorocni ugovor koji bi otpoceo od 1. Januara 2022. A vi ostali, kako vam volja..slusajte amerikance, sta da vam kazem
Da zivimo u Sjevernoj Koreji mozda bi ta mogla proci. Bit ce da je Fadil kriv i za ona poskupljenja sirom svijeta 🙂
Ja sto se nalupeta ova, ko maksim po diviziji.... eto sam kod nas je poskupio plin,
Naša stranka je neviđena ubleha
Ma sasvim jasno. Kao i u svemu drugom, i ovdje nas nesposobni a stranacki podobni zakopase. Uz to se milioni potrose samo na kola!! Znaju seljacine sjesti u audije, ali za ostalo su nesposobni.
Koga sad briga za plin. O plinu ćemo razmišljati kad skinemo Dodika i Čovića.
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKAA
Savjetnik Bečarević opet nešto usro.
fadil i ekipa će dohakati narodu..sve poskupilo plate i penzije ni feninga se ne dižu
Anamo njihova stranka okrivljuje lokalce,a ne vidi dalje od nosa,da je diktirano globalno poskupljenje svega i svačega.
nek poslusa Miroslava Parovica
Naša stranka je gomila retarda koji nemaju pojma ni o čemu osim da palamude hodaju po eventima i paradama. Sutra da se zarati članstvo bi se ispalilo i nestalo, a tobože se brinu za državu. Žive na jaslama ove države i niko apsolutno niko u realnom sektoru marke zaradio nije.