Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta drugo da radi SDA osim da potpiruje medjunacionalne tenzije. Smradovi bili i ostali
U Kozluku je bilo klasično ubisto na vjerskoj i nacionalnoj osnovi, crkva u avliji nane Fatime u Konjević Polju je na nacionalnoj i vjerskoj osnovi, crkva na Budaku iznad potočara je na vjerskoj i nacionalnoj osnovi, premlaćivanje povratnika dardagana u Višegradu na bajram je na nacionalnoj i vjerskoj osnovi... Šta radi "naša stranka", gdje su antifašisti??
Teroristo crkva na Budaku je na zemlji u privatnom vlasnistvu Srbina tako u cemu je problem .
Jedini posao "nase stranke " da poziva na odgovornost i blati SDA. Tuzno i primitivno!
ovaj salkic je nacionalista koja samo potpiruje medjunacionalne tenzije
morbidna i sda i nasa stranka, kao i svaka stranka u kojoj je licni interes primaran
Cuj ovih vazda suzdrzanih...
naSSa SStranka
SDA bila,ostala i ostat ce na vlasti uprkos ovim jadnim pokusajima blacenja vodece stranke.
SDA je stranka primitivaca i nacionalista samim time, a vode neku Bosnjacku politiku a ne Bosansku i sta je cudno ovdje nekome ? Bošnjaci nisu nacionalisti i bitno je da se udalje od ovakvih i slicnih, za svoje dobro ! Svaka cast na reakciji ovoj stranci i poziv njima i drugima da sto cesce javno reaguju i napadaju sve nacionaliste bez obzira na etnicku pripadnost !
SDA je antibošnjačka stranka svakako, ovakvim potezima samo prepadaju svoj narod! Ovaj katastrofalan potez Ramiza Salkića daje povoda da i kad bi se nedaj Bože šta desilo da se prešuti. Fuj na čemu kampanju grade
SDA je morbidna, pa im morbidna i politika, ništa novo. Malo mi je jedino posmiješo reakcija ovih, to kampanje folovi golovi? Kažem, jer nikad ništa konkretno od njih ne dolazi.
Kako se zove četnik koji nema muda da ide na liniju? Pa Jugosloven.
Vidi ovih što ih istina boli hahaha
svaka cast nasoj stranki,jedini su na glupu izjavu jos glupljeg salkica reagovali,dok svi ostali sute a i glupi klixovci su isto napamet tvrdili da je ubica srbin.
SDA je dokazano smece, al' niste ni vi bolji. Vasa koordinatorica za ekonomski program Svetlana Cenic je izjavila da je Trnopolje bio sabirni centar, a ne logor u kom se vrsio genocid.
Dali je Guantanamo logor ? Naravno NE !!! Nego zatvor za islamske teroriste baš kao Trnopolje , Omarska itd.
Nolka glava u čojka a niđe pameti
Sve je ovo predizborni cirkus !