Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PODRŽAVAM dogovor jer potpisnice dogovora se obavezuju raditi na izradi i donošenju ustavnih rješenja koja će osigurati punu ustavnu i institucionalnu jednakopravnost sva tri konstitutivna naroda i pripadnika ostalih, odnosno građana koji se ne izjašnjavaju kao pripadnici konstitutivnih naroda Bosni i Hercegovini, uključujući i usklađivanje Ustava BiH s odlukom Suda za ljudska prava u Strasbourgu na način koji će osigurati izbor legitimnih predstavnika u Predsjedništvo i Dom naroda BiH, tj. da pripadnici jednog naroda ne biraju predstavnike drugog naroda.
Ma šta oni imaju pričati, ako išta ne podnosim, ne podnosim glumce, umjetnike, sportiste u politici, oni na sve gledaju sa neke xy perspektive, ne razumiju srž i dubinu političkih odluka i sl. Super ste vi, glumite, slikate ali brate ostavite se politike
@meteor, e hvala ti na objašnjenju drug, šta je njima angažovati po 10ak balavaca od stotina koje drže besposlene po opštinama. btw. nakon ovih prvih 20ak više ni jednog pro-sdp komentara ili dislajka na naše postove nema, idu dalje, čisto profesionalno.
Stom duze postoji Nasa stranka, to ce biti vise zbunjenih gradjana ove zemlje, koji vjeruju njihovim lazima u prinpcipima. Primjer: Kaze neki dan Dino Mustafic kako je Nasa stranka principijelna, pa kao takva dala prijedlog za »nestranackog« kandidata za gradonacelnika, Jakoba Fincija. Notorna laz. Za svoj prijedlog, trazili su vise funkcija po opcinama i gradskom vijecu, nego sto imaju vijecnickih mandata. Izvor iz SDA. Jel to principijelnost ili se radi o cistoj borbi za funkcije. Prodali ste ideju i principe. Vise nemate moj glas.
hulk dobro si skontao,minutu nakon objave texta pojavi se 20 komentara sdp i sbb jurisnika.ljudi imaju uglavnom spremne komentare i njih dvojica trojica ne citaju text nego sve te komentare odmah prekopiraju ispod texta!a kako je to moguce??lahko prijatelju jer je to jedan od tajnih dogovora sdp,sbb,snsd i hdz da svako od njih angazuje nekoliko jurisnika da po portalima daju pozitivne komentare o sporazumu plus jedan dio njih ima scriptu tako da ti odmah u 10 secundi moze dati najmanje 11 dislajkova na tvoj komentar i isto toliko lajkova na njihove komentare!jasnije?
U potpunosti podržavam Našu stranku.Savim je očekivano njeno oglašavanje.SDP-a je odavno iznevjerila principe demokratije.U suštini ,po osnovu djelovanja ona se i ne razlikuje od nacionalnih stranaka tipa HDZ-a ili SNSD-a.Demokratija u nazivima njihovih stranaka je najobičnija kamuflaža.Pprihvatili su da etno principi budu osnov ustavnih promjena, a svakom i malo obrazovanom znano je čemu to vodi.Zapravo oni su u potpunosti odbacili principe građanske demokratije i tvrdoglavo srljaju u propast.Iskreno se nadam da će se SDP-a vratiti svojim izvornim principima i da neće doći do realizacije dogovora vezano za jačanje entiteta i daljeg slabljenja građanske demokratije.
Poenta priče: Svi Serv.i su čet.nici (sa nekim nezna.tnim postotk.om norm.alnih, ali i to je upitno), samo što to ovaj jadni iskomple.ksirani Muha.med to još nije skontao.
6 loših Bosni dohakaše
Pennise ba, šta će ti Peđa (alias Nam.azani Če.tnik) Kojov.ić reći na taj pro.glas? Ovi likovi nastu.paju sa potp.uno kontradi.ktornim stav.ovima, ujutro Penn.is Qr.atz kaže da sporazum ne valja (s čime se i ja slažem), a popo.dne Pe.đa ali.as Salo.nac kaže da valja.
Samo bi da podsjetim sve one koji podrzavaju sporazum da je ovo u suprotnosti sa odlukom ustavnog suda iz Augusta ove godine. Dakle dogovorili su se da krse odluku suda, i ovaj sporazum ne znaci nista ustvari, jer nece proci niti jedno legislativno tijelo. E sada se vi vratite da pljujete. Prijatno
Ispravka ima li kakav link da vidim tu izjavi D. Hadzica?
Ima li kakav link da vidim tuizjavu D.Dadziva
i otkud 20 sdp-ovskih komentara iste minute kad je objavljena vjest!?
ali ne mogu da vjerujem, kad je tek objavljen sporazum svi smo znali da ne valja, i svi su bili protiv. sve dok DJL \"lagumdžija&co\" nisu dali slatkorječiva objašnjenja. po meni sve je to dio razrađene propagande, kako da nam prodaju nešto za što i sami znamo da nam ne treba, i sad nasjedamo. stari zanat! al treba im čestitati kako to rade.
D HADŽIĆA
kojeg ministra?
poranila mladez sdp ,sbb,hdz,snsd da kritikuju sve sto njima ne odgovara,,sad sdp nema jakog hrvata da ga kandiduje pa sad se mogu dogovoriti ,8 godina ZJAJOGLU nije htio da cuje za vapaje svog sada velikog jarana,LICEMJERI I PRODANE DUSE,NECE VAM USPJETI,NASA STRANKA NEKA STE I VI VIDJELI STA SE SPREMA.