Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prevrtaneri.
Znaci ovi iz SDA I SDP-a hoce da svi koji su usli u gradsko vijece budu u vlasti. Pa u cemu je onda poanta izbora, jel u tome da se dobije dovoljno glasova i bude u vijecu, i svi ce bit vlast. Ovi islamski Srbi nisu pri zdravoj pameti.
Nasa Stranka je izdajnicka stranka u sluzbi velikosrpske i velikohrvatske politike, po potrebi. Nakon ove izdaje, koju je naporavila Nasa Stranka, prvo kandidovanjem Boske Cavar, za koju je glasalo 95% probosanski orijentisanih glasaca, a koja rece da u Mostaru nema nista probosansko, i koja ce glasove Bosnjaka odnijeti Draganu Covicu, a sada i odbijanjem bilo kakve saradnje probosanskih stranaka. Nakon ove izdaje, vojvoda Pedja Kojovic moze komotno da stavi kljuc u bravu u svoju stranku.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mislim da Hrvati treba da dignu Komšiću spomenik u Mostaru i svakom gradu gdje ih ima. Ni jedan političar niej uspio da ovoliko homogenizuje jedan narod. A taman su se počeli rasipati na više stranaka i taman je Čović počeo gubiti podršku. Sad mu ne treba ni kampanja. Komšo to sve odradi sa par "rušenja mostova".
E vala i vi iz "Vase Stranke" ne znate bi li prije kakili ili piškili!?? Sve radite da zaštite tu Čavarku koja je ko biva Vaša članica a ona ustvari ČovićVam ubacio kukavičje jaje!!! Zato sve radite da skrenete odgovornost sa sebe!!! Bas ste smiješni
sad samo u opoziciju, skupa sa hrs-om i ne dajte im da disu
Dobro je Mijatović rekao za Ćurićku da samo krešti, njoj je bitno samo Sarajevo. Imali ste izbor u drugom krugu da podrzite prjedlog SDP-a i PMP, znali ste da Irma nema podršku od PMP i opet je išla u drugi krug... Ovi iz NS postaju gori od Ajanićevog BOSA...
Vama je mjesto u opoziciji, toliko ste glasova i mandata dobili. Tamo je vama najbolje
Peđi-ce, izađider malko izvan Sarajeva ( Bošnjaci demokrate glasali i dali povjerenje), pa provjeri koliko glasova (i simpatizera) imate u BL , Prijedoru , Bijeljini , Gacku , Foči , Ljubuškom , Međugorju , Lištici ..itd , ..a u Mostaru ste vidjeli (2 vječnika od 35), I čime ti to u konačnici prduckaš , da ne upotrijebim težu riječ...?
Drzava BiH zvana rotirajuca drzava
Pitanje je imaju li svi zajedno 5 godina radnog staza u realnom sektoru. Sve neki budzetlije koji znaju sve, a vidimo kako nam je. Hajde pocnite nesto konkretno raditi, a ne mlatiti praznu slamu. Svi ste isti. I HDZ i SDA i SDP i ovi ostali proleteri. Borci za obicnog covjeka, a u stvarnosti zaboli vas nesto za obicnog covjeka. Samo mislite na sebe i na svoju guzicu.
Vi ste pokazali da niste dorasli nicemu. Tako se ponasati mogu samo politicki dilentanti i mlade varalice. I treba SDA i HDZ napraviti koalicijilu kad ste ne sposobni da vodite svoj haustor
Nek ste vi izabrali HDZ toliko o patriotizmu kojeg nikad nije ni bilo u vašim redovima ...
Znala sam da će izdati BiH! Izdaja! Licemjernost! Djecu nam lijece SMS porukama a vi se prepucavate!
izblamirali ste se seljačići,samo vam je lični interes prioritet.Mislite do pozicija i para na zvizgu,nije narod glup.
A kako bi se rotirao, u smjeru kazaljke na zidu ili suprotno? Svakakve budalastine ce se u Bosni sjetit.
SDA 12 godina nije mrdnula prstom da skloni HDZ gradonačelnika sa tog mjesta. I sada bi djelili moralne lekcije?! Noooroood znoooooo!
Najedi se govana smrade crveni
Kukavicije jaje, koje glasovima Bosnjaka gusi sve procese koji idu u korist istih. Od samog pocetka znalo se da Boska Cavar nece podrzati nikoga osim HDZovog kandidata, a ova izjava Nase stranke je samo potvrda da je jedina svrha njihovog postojanja nije samo borba protiv SDA, nego ugusiti Bosnjake na bilo kojim pozicijama, a ciniti ustupke HDZu i SNSDu...
SDA 12 godina nije mrdnula prstom da skloni HDZ gradonačelnika sa tog mjesta. I sada bi djelili moralne lekcije?! Noooroood znoooooo!
Mrdnula je eto sad, pa izdajnici u liku Kojovica i saradnika produzise mandat HDZu....
Od tad Stana zove hajmo lolo u žikino kolo.