Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milanovic je to izgubio cim se rodio. A kada je upoznao bijelo izgubio je poveznicu sa realnoscu.
Nije stvar što to govori Milanović nego je problem što to većina katolika misli kao i prištavi... Ovdje se mora završiti ono što je 1995-te započeto..
Ustašhe i NDH su veći neprijatelji bošnjacima od čethnika. Odnositi se prema njima kao srbi u RS, otimati šahovnice i sa njima ih lupati...95% njih podržaje ovog gnojavog.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Milanović je i u ovom slucaju u pravu . Današnji video u kojem se Bakir hvali da su majke srebrenice poslale pisma na 1500 adresa, ali da su one samo potpisale, a SDA napisao tekst i odštampao. Dakle, one su uvučene u političku igru. E pa ako su političarke onda trebaju snositi i posljedice svoje politike.
Ne već ne rješava probleme npr. hrvatskih penzionera pa se bavi drugim stvarima: https://www.portalnovosti.com/dopustajuci-las-vegas
nasa stranka - politicki poeni preko mrtvih i ozaloscenih
A, da možda, Milanović nije u pravu?
Treba uzp-ovcu zabraniti ulazak u Bosnu i Hercegovinu.
Udruženja civila koje se bave politikom koja s njima nema nikakve veze, treba biti podložna kritici. Pogotovo ako istom tom udruženju objave piše radikalni i notorni Suljagić.
Zbog laži koje izgovara u vezi nevino ubijenih ljudi u Srebrenici 1995. i nepravde koju čini majkama Srebrenice i građanima BiH Bošnjacima Muslimanima, molimo sve vjernike da upute DOVE Bogu uzvišenom za kaznu bestidniku i licemjeru Zorana Milanovića, Božijim prokletstvom i patnjom u ovom životu i na Sudnjem danu.
Fascinirajući su izljevi mržnje i nedostatak vlastite prosudbe. Ajmo biti malo realni. Ovo što je napisala Naša stranka je notorni patetični populizam. Uz dužno poštovanje "Majke Srebrenice" trebalo bi biti apolitično udruženje i pisanje komentara na dnevno-politička zbivanja (učešće HV u mirovnoj misiji u BiH) je nepotrebna autodestrukcija. Dopuštajući "nekom" da u njihovo ime piše političke pamflete gubitak je vjerodostojnosti. ...
.... Šta je Milanović rekao i čime je "uvrijedio" Majke Srebrenice? Rekao je očigledne činjenice, da su starije žene i da "neko" manipulira s njima. U današnjem odgovoru Milanoviću samo su potvrđene njegove opaske kroz prepoznatljiv "radikalni rukopis" srebreničkog autora.
Govno od čovjeka, fuj.
Obicno GOVNO nema dalje
Naravno da će Hrvatska vojska biti u misiji u BiH jer je članica EU i NATO i tu se ne pita BiH ništa.
Fuj koja svinja...koliko još ima mandata ovaj izrod?
e to je taj zapad i njihove vrjednosti okrenimo se istoku i trazimo tamo partnere
Ne može sakrit svoj fašizam
Zoki,malo ga coki.
Iskreno moje mišljenje nakon svega otkrivenog šta su radile Munira Subašić i saradnici kako su poklanjali zemljišta SDA funkcionerima nakon što su im donatori dali novac, zatim neke druge činjenične stvari da i jesu orkestar SDA. Šta je sa drugim ženama majkama i suprugama ubijenih u Srebrenici?