Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovih 60 su neciji igraci preletaci. Otisli su za par cenera nekom drugom
A aljosa nije preletač,vec heroj???
Ipak moram primjetiti da iz drugih stranaka odlaze pojedinačno.Ovde krenuli autobusima :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Od kada je Damir Arnaut dosao u Nasu stranku, od tada Nasa stranka lagano ali sigurno pocinje da nestaje! Taj covjek je destruktivac, razarac timske igre, narcis. Kreten. Otjeraj te ga, nestat ce Nasa stranka!!
znaci kod vas clanstvo uglavnom spava 😂😂😂😂😂
Napraviti neku stranku od ovih recikliranih, Eko...nešto
Spavaci teroristi. A upm.
više vrijede adelmina i aljošina ruka nego 60 glasača
MRŠ
Otkud vama 60 članova?
Glasaj za USD ako hos cvaju.
Bolje prije nego kasnije
nasu stranku vidim kao jedini spas za ovu drzavu, nemojte izdati
Operhal, Čosić i ona što je vrijeđala djecu u vijeću treba da sami odu, za njih je Ibro kralj
Bravo za Nasu Stranku, nije bez razloga slogan kampanje #pospremanje. Na vrijeme su se rijesili kukolja i preletaca koji bi dan poslije izbora glasali u korist SDA. Stara narodna glasi, pocisti ispred svoje avlije, a ocigledno je da su u Nasoj Stranci i pocistili ali i pospremili.
Imaju pravo,odakle im 60 clanova
jest jest, sve sami sveci. Mandic u prvih 7 dana zaposlio Sestru Kantonalne zastupnice Nase Stranke Nejre Dizdarevic, a 200.000,00 KM namjenjeno za ,pazi sad, "nevladino udruzenje" koje osniva Vlada, a cija je predsjednica supruga Marija Vukasovica pogodi iz koje stranke? Za koje je doticna dala nemusto objasnjenje navavsi ga introvertnim. Jer nije znala objasniti cime se zaoravo bavi udruzenje.
cuj "introvertno" udruzenje za gospodju Vukasovic sa nasih 200 milja. A ti se Muzafere kupaj !!@
@Bosniacum Ma isto ona Asimova "hanuma u kulturi" , i ovo introvertno je bila kultura samo ne za hanumu vec za gospodju. Nab*jem im Gospodje i jednim i drugim i trecim sa sve Inzkon i ambasadorima, osim Nelsonove.
Prvo,članstvo Naše stranke se vodi kroz mailing listu kojom obavještavaju članstvo pored pozivanja telefonom.Drugo,SDP barem evidenciju svog članstva vodi kroz aplikaciju koja online povezuje sve organizacije u BiH.Obaviš online upis u članstvo Naše stranke ,a povratnu informaciju ne dobiješ. Samo kažem.