Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo njih opet - frustriranih intelektualaca! Zakon o zaštiti interesa prvo sprovedite u Našo - Vašoj - Njihovoj itd Stranci. Interesantno je kako ste postali lični plagijatori. Valjda ono što je ostalo članova nemajideja ili želje za bitisanjem, jer ih dave dva tri čovjeka i profesionalne feministkinje.
Kako ih samo nije stid da kometiraju na ovaj nacin,kako ste sa SDA postali "drugari" isti ste kao i oni lopovi,muljatori...sve vas treba zajedno sa SDA u zatvor
Ma ovo Naša stranka je totalno nedosljedna ako mene pitate. Ljudi su toliki muljatori već u startu da ni sami više ne znaju ni koga ni šta zastupaju niti na koji način.