Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene zanima život u mojoj općini i moj glas ne ide niti jednoj stranci nego programima koji će konkretizirati što tko nudi i garantira da će uraditi. Na prvom mjestu me interesira sigurnost, parkovi gdje se djeca mogu igrati, koje im neće uzurpirati divlji psi, ali ni vlasnički koji po parkovima vrše nuždu i šire bolesti.Zanima me čistoća, kontejneri, pranje ulica ljeti, zelenilo, cvijeće, a lažna obećanja više nikomu neće proći.Želim da su svim građanima općine otvorena načelnikova vrata.
Potpisujem !!!
Stranka koja se bavi pitanjima od mjesne zajednice, pa do problema na državnom nivou. Nije nacionalno obojena, bori se za prava običnih ljudi. To je u BiH Sizifov posao, ali ljudi marljivo rade i bore se. Što je najvažnije, okosnicu stranke čini (garantujem) najobrazovaniji kadar.
Tacno,ali vidjeces da ce se sve stranke obrusit' na njih,jer oni su veliki problem bandi SDA,HDZ,SDS,SNSD...itd,jerto su dzaba ratovali ako nece uzivat' u svojim avlijama sa svojom familijom
BMK skraćenica prostog sadržaka koja pojašnjava tupavost informacije, ali daje naznake kakav odnos imaju uednik klixa i peđe the boy
Ovo je konkretan dokaz da je Nasa stranka ekspozitura SDA, koja ima zadatak da podijeli glasacko tijelo gradjanskih stranaka. Bicete odgovorni i jedini odgovorni za dovodjenje SDA na vlast u mnogo opcina. Sjecam se, bili ste na istoj strani sa SDA u Gradu Sarajevu, mnogo toga dobili, sto me dovodi na jedan jedini moguci zakljucak da vrlo vjesto LAZETE. Da ne govorim o papku Gratzu. Cestitam SDA-ovci iz Nase stranke, uspjeli ste postati dijelom udruzenog lopovskog poduhvata SDA- SBB.
Smatram da treba ovoj sranci dati glas, ako i oni zajebu onda stvarno u ovoj BIH nema stranke kojoj se moze vijerovati.
Ako niste nacionalisti, DOBRODOŠLI, iz osnovnog razloga jer nacionalizam i ekonomija nikako ne mogu ići istom stazom, a pored toga, nacionalizam i ostali atributi, kao što je, red, razvoj, odgovornost, jednakopravnost među građanima, kultura i da ne navodim sve ostalo, ne idu takođe istim putem, pa izaberi.
vala opet ce biti nedoumica da li dati glas nekim strankama kao NS ili samo anulirati lostić uz poruku i spominjanje familije političarima.
Imate moj glas.
Peđa , je li baš sve tako kao ti zboriš ????
tako je najbolje
SDA-ov projekat da ljevici uzmu glasove..
Realno, uz SDA najvece smece od stranke. Kvazieuropljani na silu, birokrate i islamofobi. Tesko je pobrojati koje su sve nemoguce negativne osobine objedinile u ovoj sekti.
@bigdickboy Ne podrzava niko vehabije kod nas, ali ovi licemjeri su deklarisani islamofobi, ne petljam se previse u politiku, ali ovdje u starom gradu je neki njihov cinovnik cije ime pocinje sa m, bas degutantne izjave davao. Plus slucaj hidzab i VSTV gdje su jedini podrzali zabranu osnovnog ljudskog prava je fuj, cak i u "Evropskim" drzavama nije zabranjeno nosenje hidzaba, dok su se ovi fasisti iz nase stranke nasli da to prosipaju... Ne leze mi nikako uglavnom, i to je to :)
Joj dislajkova od stranačkih botova :D A sace izbori, taman cu pitati ove sto dodju na vrata iz stranke, sto me dislajkate na klixu hahahaha...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bolje rečeno niko vam ništa nije ponudio...
ili se lafo oni ne slažu ni sa jednom strankom u politici pa će kao samostalno
Salonski narcisoidni socijaldemokrati. Stranka od Baš Čaršije do Ilidže. Pravi naziv "Stranka za Sarajevski budžet".