Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta ćemo kad 2022. trojka dobije nekih 18-22% glasova. Otprilike koliko i SDA(uz uračunat pad). I HDZ 18%(kao 2018.). Sa kime će trojka koalirati? Ostatak glasova bit će rasut na nevažeće, zatim sbb, df, platforma za progres i milion malih stranaka poput SD u Tk, PDA itd..
@opp NECE biti izbora, koje ti i mi poznajemo do sada.Toliko.
Ooooj čim se ljudi bave. Sa 2 poteza olovke. Ko da nema prećeg posla u ovoj državi. Palamudit o mržnji a i sam mrziti drugog i drugačijeg ... nema smisla.
Pronaci sto prije ovog ili OVE levate, ovo je udar na SVE NAS! OOOO JEEEEE ce vam hebat m, kad tad!
veze vi nemate sa antifasizmom. vi ste satroliberali
E haj se Sarajlije sad malo i zbog ovog izvinjavajte i pravdajte, sto je neka budala iscrtala ovo, hoce li biti neka protestna voznja zna li se sta?
To neko od tih multietničara, našktđrabao.?
Smrt fasizmu sloboda narodu! Svi antifasisti osudjuju ovaj sramotan cin!
Ne znam cija su oni stranka .. valjati takve gluposti i siriti u medijskkm prostoru je glupost .. nemaju pametnija posla. U stvari ja ovdje vidim namjeru dizanja tenzija i prikazivanje Sarajeva kao rne rupe sto radi najvise Trobojka pa i sda i dr.sa svojim glupostima.. vodi se hibridni specijalni rat .. ne bi me zacudilo da je namjerno doslo i to uradilo sa strane i slikano .. Treba biti oprezan jer su neprijatelji BIH na sve apremni .. ne racunajuci domace izdajnike..
Vas cemo maknuti sa scene 2022 za sva vremena.
Pripadnici "Naše" stranke su najveći izdajnici i ne bi me čudilo da ste Vi to uradili!
Sta s3rete vise hebo vas kukasti kriz vjerovatno ga je neko dijete nacrtalo iz osnovne skole svi smo to radili u osnovnoj i picetkom srednje
naporni ste ublehasi
Koliki trebaš biti debil pa ovo uraditi znači u Sarajevu divljaka više nego igdje... A sto se tice ovih lesinara sto se odma oglasavaju fatajte se posla od javnih saopštenja nemamo ništa borite se za obrazovanje obrazovanje i jos sedam puta djeca nam trebaju j... No kvalitetno obrazovanje i onda ce biti manje kukasti križeva nacionalizma i rasizma.... Svi sve osuđuju al ne dao bog uraditi nešto po tom pitanju...
A šta ćemo kad 2022. trojka dobije nekih 18-22% glasova. Otprilike koliko i SDA(uz uračunat pad). I HDZ 18%(kao 2018.). Sa kime će trojka koalirati? Ostatak glasova bit će rasut na nevažeće, zatim sbb, df, platforma za progres i milion malih stranaka poput SD u Tk, PDA itd..
Nekad me nervira preveliko pridavanje pažnje nekoj vjerovatno dječijoj gluposti.Ne mogu da povjerujem da neko misli u Sarajevu da je Čičak bio fašista, pa je zato nacrtao.