Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska nam se sveti jer smo im poslali Hercegovce
@Kumashin nisu oni nista bolji od hercegovaca
Sve je ovo nebitno dokle god radi Krško. To je prava velika opasnost, treba tražiti gašenje NE Krško. Jer ako se tamo nešto odšerafi i procuri, nujklearni otpad će se činiti kao lijek.
@WillyWonka Sto samo krsko?Treba bih, kao mocna drzava, traziti zatvaranje nuklearki u madarskoj, austrili a bogami i italijanske mogu naskoditi pomorskoj floti!Ako nece -poslat im razarac "Alija Budnjo" pa da vide cija crnu vunu prede...
Ljetujem na Jadranu u trospratnici koja ima garaže u prizemlju za vlasnike apartmana. Ta zgrada graniči sa privatnom kuć(erin)om. I htjeli vlasnici apartmana zajednički da izgrade prostor za "gradelanje". Dakle, roštilj. Komšija se pozvao na zakon, koji kaže: može, ali minimalno 4 metra od komšijine ograde. To je otprilike da naprave u nekoj od garaža. :)
(nastavljam) Dakle, valjda EU poznaje neki zakon koji određuje koliko minimalno od državne granice moraš odmaknuti odlagalište nuklearnog otpada?!
mile, sad upali rafineriju u brodu na "max sumpor", kao notra mjeru
@ForrestGumPP Ludače, mog'o sam crknut' od smijeha... :))))))))
Ovo je pitanje vitalnog nacionalnog interesa RS-a
Evo izgleda Beograd preko Nase Stranke aminovao sukob sa Hrvatskom. Neka neka masala ima nade za ovu drzavu, bitno je da se odaljimo od obje agresorske strane, a za pocetak nek to bude Hrvatska.
Ovi iz njihove stranke odmah ma početku griješe,kakve veze ima Slovenija sa otpadom koji RH mora da zbrine
@dulekrele Opet ti kažem NE Krško je zajednička i svaka država mora svoj dio otpada da zbrine
Opet Nasa stranka i njihovi apeli. Imaju li oni nekog covjeka koji moze povuci konkretne poteze, a ne samo da apeluju, insistiraju, urgiraju i sta vec ne..
Ma jok treba pustiti levate nek izgrade i kad se zagadi unski podzemni bazen vode pa im nastradaju Plitvička jezera, sami će oni to svojim rukicama premjestiti česticu po česticu
Ti zali mujo s vodom..Pogledajte ovog komšića kako mlati šuplju...Kako je dobro unovčio zlatnog ljiljana...Doživotno ce se bavit politikom i pričat:Čula,rekla,kazala...A 6000 svaki mjesec u dzep! Teme zeljka komsica:dačiću vruće...Pelješki most...Uniforme rs...ocjepljenje....peljški most...Rekla cvijanovicka....peljeski most...Reko dodik...Koalicija..peljski most...Reko čović...preljski most...kazo ljubić...i kraj mijeseca i 6 hiljada...A TI MUJO SUVA KRUVA I ZALI VODOM!!!
To je Dodin problem...Nek potegne sad nacionalni interes,a Komso i Dzafer trebaju staviti veto. Nauciti ga pameti..