Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa njima grad znači hajmo se mi odvojit da možemo radit šta nam je volja, ko još čita zakone i Ustave
@VoIvoXC90 zimslo ti ga staroj za hou. Hahahahhahahahhahaah
Meni samo nije jasno kako covjek njegovog profila moze biti NACELNIK OPSTINE?!?! Zakonom treba zabraniti da takvi profili vrse bilo kakvu javnu funkciju za koju treba razumno, posteno i racionalno razmisljanje.
jesi li ti bio skoro na Ilidzi? Kakva mraka tamo živi, to je neviđeno
Oni kao hoce da se odcijepe a mi kao ne damo
Napravila je iskorak, ali da bude jos vece selo i urbicidna tvorevina!
to su SDA papci, ne mogu cijelu državu uzeti ali bi najrađe posjede imali kao općine, kantone i sl. govna fašistička
papka pod hitno ukinuti, a ilidžu vratiti u sastav grada sarajeva
Sta papak zna gdje je Sarajevo.
Medjugradski saobracaj Ilidza-Hadzici preko Coca-Cole
nije im dugo trebalo, islamofobi i antibosnjaci cvile i laju. Komunisticka pogan.
Tuzno i jadno je,da ovakav mamlaz bude na celu opcine i provodi svoju samovolju,silujuci normalne stanovnike opcine Ilidza.Jedan najobicniji stocar i poljoprivrednik,koji se nije trebao naci dalje od stale,tj.poljoprivrednog dobra,nazalost provodi svoju torturu nad svim gradjanima Ilidze,kako bi zadovoljio svoje i stranacke interese.Ovakvog vola,koji poziva na megdan,sve koji se ne slazu sa njim,samo treba parmakom u glavu! Taj jezik bi sigurno razumio
Ilidza puna arapa puna para ne isplati se Šerifu sa Ilidze dijeliti budjet sa garodm
smešno bre.........
Cuj nije napravila nikakav iskorak a Vo pravi Vo ili ti Zekknja-Garonja na celu opstine... Stoga, Iludza je svjetsko cudo...
Zaradilo se para od stranaca pa odmah da se ograde, a što prije deset gidina tako nisi razmišljao.
Ilidza i Novi Ggrad Sarajevo postaju mahala ! krkaj kuce i zgrade jednu na drugu, izgradi par metara ceste , dodijeli sadaku glasacima i ti su uspjesan za neobrazovane ! za ljude s fakultetima i koji su prosli nestou zivotu i svijeta vidjeli znaju da ovo postaje selo a ne grad !!!
Kad odem na Ilidzu, ne znam gdje sam. Vazda je tako bilo, a u zadnjih nekoliko godina pogotovo. Kako mali Djoka zamisli, tako mali Djoka i sprovede.
Bas fin odgovor na nebulozu