Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi se bas bave ozbiljnim pitanjima, svaka cast :))))
Ovakvim pitanjima se samo mogu i baviti.
I meni bas pocinju ici na zivce. Njih ne zanima sto u tom istom parku moje pasce se nemoze posrat jer pise zabranjeno da sere i nedaj boze da ima kesa za cukin otpad ili kanta, nego kako ce se yebena zelena povrsina zvat. Pa nije central park.. Meni se cini da se nebitna stranka bavi nebitnim stvarima sa drzavnog budzeta.. sad cu Kudzu zvati i reci mu da idemo da piski u park Kemala Montena..
Imam i ja inicijativu. Glavna ulica da se zove ulica Alan Forda
Politicka nevladina organizacija iza koje ne stoji bilo kakav rezultat a prave se jako pametni. Najveca grupacija suplje price i mlacenja prazne slame koja je postojala. Dodajem i LGBT vidan sindrom.
dakle, još jedan plaćeni oglas Njihove Stranke na klixu, bogami ovi iz marketinga bi trebali dobiti povišicu, uzimaju ove Peđine al lopatom...
Naša stranka (hahahaha) Mogli ste se založiti da Kemo ne ,,pljuje,, po svom gradu kojemu je svojevremeno odpjevao pjesmu, pa onda treba naglasiti da se KEMAL MONETENO ODREKAO BOSNE I HERCEGOVINE I KEMO NIJE BOSANAC, ČOVJEK JE NJEGOVOM VOLJOM HRVATA! Neka je, niko nema ništa protiv ali čemu toliko pažnje nekom koe se odrekao svoje zemlje. ZNATE ODLIČNO DA JE OVO ISTINA I DA NE LAŽEM, je li to vi malo da se uvuče u dupe maloj raji kako bi vam dali glasove!?
Bolje bi bilo da vam ista Amela, uposlenica Kliničkog centra, kaže kako tretira na Općinskom vijeću oboljele od karcinoma i njihovo liječenje. Taj smrad se iživljava nad bolesnim . I nema nikakvo pravo da pokavreni i zli vijećnici koje li Naše SRANKE da se tako ponašaju. Ona nema pojma ko je bio naš MOKE jer smo rođeni zajedno sa njim kada nije bilo ovih Amela i sličnih smradova. Zaista nisam neko zlopamtilo ali treba jedna Sebija da bagerom očisti taj smrad i u Bolnici , Općini i Gradu!!!
Moke hm. Moge se zakleo da nikada neće u Sarajevo (lažem li) Moke napustio BiH i uzeo Hrvatsko državljanstvo (lažem li) Moke rekao da je Sarajevo seljački grad, (lažem li) Moke i svi drugi koji pljuju po Sarajevu trebalo jeda ostanu u gradu i zajedno da se borimo da šljam i papak ne zavlada a ne nogom u dupe i bježi na bolje pa pljuj po svom gradu. DA SE PITAM KEMO I SLIČNI SE NIKADA NE BI SPOMENULI, IZDAJNICI, VOLE GRAD DOK IM JE GUZICI DOBRO, čim zagusti grad seljački, ma vidi.
@Muni Čovječe ovdje nije riječ o Moketu ni Kemi , nek počiva u miru i tačka . Čitaj malo detaljno : Našla se ravaku općinska vijećnica da komentariše ovu inicijativu. Ta ravaku uposlenica na Radiologiji glasa u Vijeću protiv pružanja materijalne pomoći od poreznika građana namijenjene bolesnicima od raka- karcinoma KOJI SU RATU BILI U SARAJEVU. A glasa u ime svoje Naše stranke. Eto nema Keme,otišo u Zagreb, u grob ali ostao ološ da sam sebe sjebe . To objašnjavam. Jaro jel kontaš???
Kako je pocelo Sarajevo ce dobiti ime Monte Kopiljan.Ovi skorojevici od 1945g nisu dobro namjerni, namjerno skrnave prave vrijednosti Sarajeva a u prvi plan stavljaju sljam.
Mi treba da se bavimo ozbiljnijim stvarima a ne imenima parkova i ulica i sl. Dati ime jednom dijelu grada po jednom pjani, kockaru, nevjerniku, komunjari i sl. Ima dosta zaslužnijih osoba od Kemala Montena. Pobjegao je iz opkoljenog Sarajeva odmah na početku kao i mnoge druge estradne ličnosti. Lako je pjevati sa sigurnog i glumiti patriotu. Jedan je tako odpjevao "Odoh i ja majko Bosnu brani(ti)". Takvih nam je puna kapa i neka im daju imena ulica gradovi Hrvatke, Srbije, Slovenije,
Njemačke i drugih zemalja odakle su nas pojedinci "branili". Eto toliko.
Kakav park jadno pred rat pjeva o sarajevu i pobjeze iz njeg i sad treba mu park dici
fakat hitna i aktuelna pitanja. svakako ce da se zove park pasa lutalica
Ministar kulture nije modao izdvojiti ni marke da se obiljezi godisnjica smrti ovog velikog covjeka i umjetnika.Toliko o kulturi i ljudima koji se bave kulturom.
hipsterska stranka, cak je i SDU ozbiljniji
Ima li iko da mu Nasa stranka sa ovim glupostima ide na zivce? Mislim da bi Kemo bio sretniji kada bi se Nasa stranka pozabavila cetnickim pokretima i njihovim okupljanjima, nego da mu park nosi ime. Ublehaska stranka neostvarenih "umjetnika".
Imal Kakvog duga kemo orema opstini centar, da mu i to oprostimo uz put
zar stvarno nemamo bitnijih stvari da rijesimo? pa mi imamo izgleda manje problema od norveske...