Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka svako isproba svoju sansu, ove izbore glas ide nasoj stranci, ako nista kulturni su ljudi, vecina.. nece bolan biti napedak, mijenjaj dok ne dodje kako treba.
Joj, joj \"komentatora\", svu pamet ovog svijeta pokupili.. ;)
Na prvi pogled dosta dobra stranka sve zene :) al kad bolje pogledam navaljaju nista il matore il ljepse kopaju :)
slazem se najveci problem su ove male stranke sa nevjerovatnom kolicinom demagogije. kako vas nije stid da kandidirate sve te osobe, od kojih niti jedna nije politolog ili se ikada prije bavila politikom. jel vi stvarno mislite da glumci, reziseri, fotografi i ostali umjetnici mogu nesto napraviti. ma dajte, odvratno. isto kao kad biste u vasim filmovima pozvali da glume politicari, ekonomisti ili pravnici. odvratno. ovo sto ova navodna kandidatkinja govori vec postoji i desava se na terenu. koji ste demagozi i jos hocete da vrsite vase politicke eksperiment nad nama.
Smijesna stranka, stranka jugonostalgicara na celu sa onim cirkusantom D.Mustaficem, onim nadrifilozofom Pedjom, onim sto je promijenio ime i ostalim - sto umisljaju da su politicari.ODVRATNO !
Našao se ko će pričati
Ove male stranke su najveci problem u zemlji. Uzmu mrvice i sprdaju se cijeli mandat. I oni nikada nisu krivi za stanje. Oni uvijek imaju rjesenje. fujj
Kako da ne. Smjena stranka sa smijesnim rjesenjima. Tako to ide.
laprd.anje
Ja cim vas vidim osjecam se siguran XD