Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna od rijetkih stranki koji imaju stav i obraz u BiH, a da nisu prevarili svoje glasace. Svaka cast i samo naprijed, a osjeti se u KS pozitivna promjena i nada za boljim vremenima.
NS , jedno od rijetkih svjetala u ovom bosanskohercegovačkom mraku !
PEĐA NAPRIJED , DAMIRE STOJ !
Uz svo poštovanje svih iz Naše stranke , apsolutno prednost dajem Peđi , koji je od samog starta temelj vrlo poštovane stranke NAŠE STRANKE !
Marjanović će biti pokraden i izgubiti od Kojovića. Onda Marjanović napušta Kojovićevu stranku i vrlo brzo glasa ZA rušenje Vlade Kantona Sarajevo.
Samo da hoće otići ova pokisla lisica Kojović. Mada i Marjanovic ninasta ne liči!
Il je go.no il se pas pos.o :-)
a đe je bošnjak u utrci??? nije to naša stranka, ,,🎈
još jedna u nizu stranki osnovanih radi razbijanja i razvodnjavanja bosanskog političkog korpusa, dok u susjednom nam entitetu niti ne pokušavaju... Jesam malčice paranoičan ali sve mi je to sumnjivo🤔🤔🤔
Tesko ih je izvagati.Obadva su tu negdje u 5 dkg razlike.
Nego jesu li ovi otvorili kakav ured u RSu i u Hercegovini??? Ili se samo ovdje u SA Kantonu bore za ljudska prava?
Kada će Naša stranka početi politički djelovati u RS?! Majka mu stara, svi ljevičari pohrlili u FBiH. Imate I drugi dio države, pa pričajte tamo o suživotu, multietničosti, pokušajte ući u sistem RS-a. Malo morgen
2 hipika,ko god pobijedi,prvi hipi predsjedik.
Vojvoda Kojo je nabro poena neki dan kad je opleo po Dodiku. Kako oni svi jedan drugom vole nabaciti na volej