Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ivana ga ispuši od Bošnjaka koji izgleda ipak malo više vrijede i više postoje nego neka seljankica iz Kiseljaka!
IzČapljine je ona
Mene malo trema hvata kako je krenulo i ja ću biti kandidat jbt.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Prvi put cujem za zenu, ali svaka cast na prijedlogu pogotovo zbog njene patriotske biografije. Seljancice i šovinistkinje poput one prosle nek predstavljaju svoje jednonacionalne mjesne zajednice. Ovakvu gradsku čeljad raja lako prepozna. Sa srećom! Nemoj nas razocarat!
Dobar potez, iako NS ima običaj da ucjenjuje i tvrdoglavo insistira na svojim "rješenjima".
E, moj blentavi i nepismeni Kefson, hlupaš k'o Maksim po diviziji! Pročitaj nepismeni botu ČETVORKE šta si napisao, pa to onda šutni na Klix. Ne sramoti se, jadan ne bio! Ali, nema vama pomoći - kakvi su vam šefovi, takvi ste i vi. Lajete, bljujete, ujedate, vrijeđate... Da vas vidimo malo u manjem bh. entitetu i u kantonima s hrvatskom većinom. Bitno je vama, mrzitelji SDA, napraviti raskol među Bošnjacima. Ali, i ovaj rat dobit ćemo protiv neprijatelja BiH!
Moja podrska ovoj dami ....
Hoće li ova biti dogradonačelnica ili će trčati i plivati? p.s. gdje ih vade iz naftalina
trebali su tebe pitati, velika je kriza, fali nam dezurnih klix seraca
Otkud znas da nisu :)
Simpaticna dama, sretno :)
Malo 3000KM u centralnoj banki daj jos 2000 iz budjeta!
Sretno Anja
haha Ivana je bila samo spin i mamac da Bošnjacima tutnu ovu. tješit će se dobro smo prošli, a ova će na hastahani izgraditi centralnu banku koja će se sa mjeseca vidit
Centralnu su vec Koldzo i SDA dogovorili i prodali Hastahanu njima u proslom mandatu, to je zavrsena prica.
prodana. sad treba realizovati. finansijska politika se provodi u kontinutetu neovisno o strankama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zvuči dobro za Plandemijska vremena, transhumanistički san, brifirana u Americi, radila u bankarskom sektoru, nije ni Bošnjakinja, odvojena od realnih problema naroda. Još ako ima ugrađen čip-neprocjenivo.
Ova kojovićeva stranka iz dan u dan pokazuje da je ona produžena ruka HDZ . U Mostaru su uspjeli idu dalje .
Radi u Centralnoj banci a treba da se gradi u Hastahani zgrada Centralne banke i da se uništi park! Sramota Naša stranko!!!
Lijepa žena
@JohnyG IšČapljine je ona :)
Nimalo ne simpatišem NS i njhovu politiku koja se svodi na to da budemo multikulti tamo gdje su Bošnjaci većina, a u srpsko i hrvatsko ne diraj, pa ipak, ova žena zaslužuje mjesto dogradonačelnika Sarajeva, a ona žuta spodoba neka se pojede od muke.