Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna ne mere sa Hercegovinom, Rs i FBih ne mogu, Srbi i Hrvati ne mogu sa muslimanima, Fikretovi-Babini ne mogu sa ostatkom.... PA, KO, TKO s kim moze?
bravo-Denise
NISU SVI GRAĐANI TO HTJELI DRAGI MOJ GOSPODINE, I ETO ŠTA STE IZAZVALI.
Ne znam ko su ti \'nacionalisti\' al znam da su me \'92 napali u talu komunjare i braća im faši.sti. Smrt fašikomuizmu! Jedna si Jedina!
a sta ti vrijedi sto ti se jedan zove Suljo, drugi Zlaja, a jos jedan Fahro..kad su nesposobne karikature, sto ne implicira niti da je ovaj sposobniji..ali nek se zove i šerpa ako hoce
E nek si ti to nama Pennise objasnio.Šta bi mi bez tebe.
Sine, prvo vrati ime pa ćemo onda, eventualno, moći pričati
Cija nasa
Muhamed
oni koji nikad vise nece da glasaju za SDP, SDA, SBIH, SBB...evo, vam jedna alternativa
p.e.n.i.s q.u.r.a.c
Svake godine ista prica