Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rasturi je vise pa idite . dosta nam je vise i nje i vas i zajebavanja . a u pizdu materinu sve - dijeli na 3 dijela da znamo sta je cije
hoces se udati za mene? 5do12.oo
Šupci zašto ne objavite da su ona dvojica što su zvonili u župnoj crkvi vehabije i da su im smetala crkvena zvona i da su sve crkve u teheranu pod nadzorom policije.
pipo svoje pipke za pocetak prikaci za lajcakov pimpek
Jedna policija,jedno Predsjednistvo,,jedno ministarstvo,,jedna drzavna imovina,,jedna drzava i jedan narod i ljubav svojoj zemlji Bosni i Hercegovini! BOSNA4EVER!
Znamo mater ti jebem ovde si dosao da pravis VSrbiju.Mozes ga obaliti malo Bosnjacima kao sto su nam ga balile cehinje nekada na Jadranu za sladoled. Fukaro idi kuci i povedi fasistu Dodu.
ti si samo tek jedan u nizu od EU-novih MRTVOZORNIKA koji je u talu sa GROBARIMA BH drzave - tako da nam ne moras crtati da tvoj - iliti VAS posao u BiH jos nije - zavrsen.