Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prehrabri, preposteni, predivni reci ce nam nastavik fizicke kulture koji trenutno glumi velikog diplomatu.
Najjace sto je i ovaj Damir Zuga nastavnik tjelesnog odgoja u osnovnoj skoli u Gorazdu.
E moji Goraždaci na šta ste spali da vam izdajnici vode politiku.
E svaka vam čast ovi Haliloviči su ko onaj slikar u Užičkoj republici Njemci u grad on slike Švaba na izlog Partizanu u grad on Partizane na izlog valjda čuva direktoesku poticiju u zavodu sretno profesore RUSKOG
Jad i cemer , ovaj otpad sve sto he mogao dobio od S BIH, cjeli svoj zivot zive na racun budzeta i S BiH o sada odu kod ubice sa brda i retardiranog mu sina sto ga redovno prima u paksu a voli ga i polizat i ovaj Penis Denis fukara🤮🤮🤮
Ovaj otvoreni Balkan uzeo pogrešnu terapiju.Pardon svi SDA botovi su na pogrešnoj terapiji.
auuu SDA propa ko zzeton uz truhlog ridjog
Gluhi kod ušiju i slijepi kod očiju pa prešli u izdajničku stranku.
SIPA da ispita Damira Zugu.
Definitivno ovdje nema ni naroda a ni pravde , sve stari potroseni politicari koji samo zele buđetsku sisu !
Rumenko na Malina ventilatoru. Sad ide čistka u KS, pa TK itd.
ovakvim ljudima treba zakonom zabraniti politicki angazman. NIP je stranka preletaca i kupljenih politicara-papaka.
Ovako će svi uz sda preći u nip,i tako će uništiti i nip
NiP ne postoji nigdje osim u Sarajevu. U ostalim dijelovima federacije su beznacajna politicka partija sa jednim ili niti jednim vijecnikom.
Jesu li i ovi sad 'papci' ili su oni borci za Narod i Pravdu?
Trojka nije postavila Semira Halilovića za ambasadora , njega je postavio član predsjedništva Denis i on o tome samostalno odlučuje. Ako ne znaš onda nauči.
NIP = Otpad iz drugih stranaka!
Otpad, neotpad. Znam samo da se smanjuje broj delegata u kantonalnim skupstinama! Provjereno: pravi cunami se sprema u Tuzlanskom Kantonu! Moji mali jadni opozicioni zeleni! Bas mi vas je zao! Ma i nije!