{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Narodne kuhinje se priključile akciji prikupljanja pomoći

17.5.2014. u 16:19
2
0
Narodne kuhinje se priključile akciji prikupljanja pomoći
2
Narodne kuhinje se priključile akciji prikupljanja pomoći
Foto: Arhiv
Uprave Narodne kuhinje Stari Grad i Humanitarno-karitativne organizacije Kruh sv. Ante priključili su se akciji prikupljanja pomoći za stanovništvo koje je tokom posljednjih dana ugroženo od velikih poplava koje su zadesile ovu zemlju i regiju.
Humanitarne akcije prikupljanja pomoći u hrani, odjeći i obući, higijenskom materijalu te ostalim potrepštinama traje do srijede 21. maja 2014. godine do kada građani mogu donijeti pomoć u periodu od 7 do 18 sati, na adresu u Ulici Halači 6 u Starom Gradu gdje je smještena Narodna kuhinja, odnosno u prostorije Franjevačkog međunarodnog studentskog doma u Kovačićima (Ulica Zagrebačka 18) te u skladište HKO Kruh sv. Ante u Nedžarićima (Aleja Bosne Srebrene 111).

"Do sada su građani pokazali veliki interes za ovu akciju, te su osim hrane i garderobe donosili i lijekove i medicinski materijal. Pored ove akcije također smo za stanovništvo Olova obezbijedili prijeko potrebnih 100 pari gumenih čizama veličine od 39 do 45. Ministarstvo rada i socijalne politike Federacije BiH je obezbijedilo prevoz za prikupljenu pomoć", kazala je Zilha Šeta, upraviteljica Narodne kuhinje Stari Grad.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ima li Hrvatska pravo graditi Pelješki most?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: