Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde konačno da se u nečemu složimo.Pozdravljam
...ma ajde...on je ovo morao potpisati, znao je da je morao al opet da to ne bi narod protumačio kao njegovu slabost on je sazvo ovaj skup, da to svi potpišu pa da sutra on može reci eto svi su glasali, nije on :-D da se opere :-)
Mene samo interesuje sta ce biti sa Miletom kada narede ukidanje RSke, hoce li se objesiti da ostane dosljedan sebi do kraja, ili ce preci na Islam, i reci da je to planirao od pocetka?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
s obzirom na nacin na koji je dodick prethodno zatrazio odrzavanje rasprave o izjavi predjsjednistva i koliko je bio protiv iste vrlo je vjerovatno da je u medjuvremenu dobio telefonski poziv sa instrukcijama kako da razmislja.
Franko, guze i nas nasi, i vas vasi? U cemu je razlika izmedju nas i vas? Zanemari rat trenutno, mislim na SADA?!
FALIM TE BOŽE! KONAČNO PRORADILE VIJUGE.
Posrbice stvarno nisu svjesni sta bih docekalo i sta ih ceka ako se ne krene naprijed u promjene. Dodickova politika ce ih strovaliti da bi im poplave dosle kao maciji kasalj. Sa englezima i njemcima nema zajebancije.
Politička situacija i dešavanja oko nje ti je ko septička jama ispregrađivana mrežom pa se sve to preljeva i mijesa lijevo i desno...
Za sljedeću tranšu MMF-a se mora sve.
aaaa sta je to bilo, promaklo mi, pa su jednoglasno dali podrsku
Mileee breeeee, lebac ti se ogadio !!! a referendum bre ??? pa ti si nas lagao !!!!
Odavno ja trubim,: Rusija nema para,pogotovo ne za tamo neke pijune, Dodikyong Yang onomad kad je camio 4 sahata cekajuci Putina koji ga naposljetku primi na hodniku ispred WC bez ikakve ceremonije, skuzio je Mile da je osto ko qovno na prtini. da se je doso kraj tarlahanja, kraj prica o referendumu itd...
zar je miletu tako prigustilo i dotle doslo da mile kaze da "Neće oklijevati da interveniše ukoliko implementacija ove izjave naruši ustavni poredak BiH"? ispade mile borac za bih.
Mora da su se dogovorili koliko ce ko uzimati milona....
KO JE UBIO MILANA VUKELIĆA?
ispunit cu ti svaku zelju samo da jaro sjedne u fotelju
vijest mi je nekako polovicna, fali info koliko su vlaski paraziti zaradili ovdje.
Nesto mi cudno ovo sve