Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OHR i dalje nek suti...
@bezzenick Sami sebe zamajavaju do konačnog nestanka genocidne RS.
Neka nas idalje truju SDP NS bh blok i Niksic da je sve ovo samo dogovor Bakira i Dodika i da nema od ovoga nista. A Dodik ima svoj zacrtani cilj koji je naslijedio od Milosevica kao sto i Covic od Tudjmana. Nastavite da nas trujete i nastavite da za sve krivite Bakira i SDA isto koliko i Dodika i Covica.  Vi ste ovome najvise i doprinjeli jer ste trovanjem javnosti doveli do razbijanja probosanskih stranka i ojacali separatiste. 
Iz šupljag u prazno !
Te zaključke mogu objesiti mačku o rep genocidna tvorevina mora biti ukinuta milom ili silom
Ne moze Bosnjak shvatiti da je sve sto su Visoki predstavnici radili uglavnom bespravno, nedemokratski, despotski, neustavno i da se tako ne gradi drzava, vec na dogovoru. Ne mogu shvatiti da je problem u njima i ponasanju njihovih gospodara. Shvatice kad se konacno odcjepimo od frankestajn drzave. Ako nije moglo Juga, ne moze ni i BiH.
BRATIĆ OČITAO LEKCIJU DODIKU: Bosna i Hercegovina nije nastala u Dejtonu, tamo su NASTALI ENTITETI…
@Analiticar1992 hahaha,koja bosna,pa imali ste priliku u ratu pa niste uspjeli,entiteti su sastavni dio bih
Ne bi bilo ove sjednice ni čitave rasprave da je Bakir Izetbegović pristao da primi Dodika bez ANP-a u Savjet ministara. Ovo je poniženje. Bakiru je dato i ministarstvo odbrane, i ministarstvo spoljnih poslova. Dato je Hrvatima ministarstvo pravde, ministarstvo civilnih poslova i ministarstvo finansija, a nama su ostala dva najmanje važna ministarstva. Sve smo im dali, i na kraju nismo ušli. 
Ovdje su vrlo opasne teze koje kažu da mi možemo proglasiti nezavisnost. Da mi danas proglasimo nezavisnost, šta bi bilo? Spržili bi nas kao šibicu! Ko bi mogao iznijeti tu nezavisnost, to nisu stvari s kojima se igra. Država je ozbiljna stvar, a nije predmet kockanja
mašta srpska nejač o referendumu a nemaju za fasade
Dodik je davno izgubio kompas , ovo je samo skretanje tema sa zivotnih problema , jeftini trikovi i da se skrene paznja sa nezaposlenosti , dugova , politickih ubistava itd . Dodik je sigurno vec milijarder i sve je zivo opuhao ali ove fore jos prolaze kod nepismenog naroda , i u federaciji je slicno samo sto ima malo vise para .
Radikalnim srbima, bosnjacima i hrvatima nije mjesto u Bosni i Hercegovini
O čemu da priča? O 160 KM penzije? O praznim gradovima? O propalim privatizacijama... O čemu? Nema o čemu, osim o guslanju i pranju jedne te iste priče.
srecno vam bilo ali nemas ti muda dodiku za to
Vidjet ćemo je li jači Mile ili medunarodna zajednica. Pred nama je, navijam za Mileta samo naprijed, il Bos il Hadžija, nema povratka.
Ovaj put gospodo srbi nema iznenađenja , ne pišajte uz vjetar .
Varvarski narod, genocidni narod. Samo držati oružije doma, neka ga. Nek laprdaju oni šta hoće, samo biti naoružan.
Mislim da je ovo vrlo ozbiljna stvar, jedno je kada dodik laprda a savim drugo kada zakonodavni organ donese neke odluke, moguce da sada ove odluke neznace nista ali u u pogodnom trenutku mogu biti od velikog znacaja za sumsku, zato, mislim da je vrlo vazno da ohr ponisti ove odluke iako nito trenutno nista ne znaci ali moze biti presudno u nekom trenutku
Mijenjam RS za Makedoniju
zavadi pa vladaj - divide et impera - julije cesar