Razmatrat će revizorski izvještaj
18
Narodna skupština RS-a sutra ponovo o budžetu
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbadija se navukla na klix pa to je čudo jedno.........ma neka vas u bosni i hercegovini....
Auuuuu, Al su neki ovde zaboravili da uzmu dnevnu dozu tableta.
Pogledajte kako ta prostorija izgleda i tuzno i ruzno kao neka zemljoradnicka zadruga
BIZARNA I SVJETSKI OMRAZENA SRBOPRAVOSLAVNA GENOCIDNA CETALJSKA STOKA.odbacena od Islama i Vatikana...jos uvijek impotentno SNIVA i to \"NACERTANIJSKE\" SNOVE,da nekome jos VLADA...!!Koja MITOMANSKA SRBOSHIZOFRENIJA,je.b.ate...zalost i bijeda SADAKE ni spomena vrijedna...cak i u srboMANASTIRIMA zaboravljena,od Ljudsog Roda i od Boga Odbacena...
nacionalnost – BOSNJAK jezik – BOSANSKI vjeroispovjest – ISLAMSKA .... nacionalnost – BOSNJAK jezik – BOSANSKI vjeroispovjest – ISLAMSKA
@ Dodik srpsko telebatis - programirano genocidno naduveno debelo guz-no crijevo u laktaskoj svinj-skoj i sm-rdljivoj blatnjavoj rezidenciji selj-obera i primitivaca srba barbara , dijelit CES TI SA TA TVOJA TRI PRSTA TVOJU ZEMLJU RUSKIH PRADJEDOVA NA SJEVERNU TCECHENIJU, CENTRALNU SIBIR MUSLIMANSKU EUROAZIJU i ISTOCNU MONGOL TERITORIJU MUSLIMANA ALTAi SULTANA ! Sikter !
Fasistoidni genocidasi inspirisani barbarijom i terorizmom, eto sta su hriscani srbi, G E N O C I D A S I ! Sikter !
♥REPUBLIKA SRPSKA♥
pogledajte ovo http://cash111.com/ref.php?page=act/ref&invcod=95089
SRBE NA VRBE !
Bosanski muslim.ani: Na predstojećem popisu stanovništva obavezno se izjasnite kao bošnj.ak(inja), vrijeme je da podijelimo ovu zemlju na tri dijela.
hocel biti graha na otvorenju