{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Narodna skupština RS-a sutra ponovo o budžetu

S
21.10.2012. u 19:14
18
12
Narodna skupština RS-a sutra ponovo o budžetu
18
Narodna skupština RS-a sutra ponovo o budžetu
Narodna skupština Republike Srpske nastaviće sutra sjednicu raspravom o konsolidovanom izvještaju o izvršenju budžeta RS-a za 2011. godinu.
Poslanici će razmatrati i izvještaj glavnog revizora Republike Srpske po izvršenoj reviziji konsolidovanog godišnjeg finanijskog izvještaja budžeta RS-a i reviziji finansijskih izvještaja budžetskih korisnika RS-a za 2011. godinu, a revidiranih u 2012. godini.

Na dnevnom redu sjednice, čiji je početak zakazan za 10 sati, biće i izvještaj o aktivnostima i poslovanju Glavne službe za reviziju javnog sektora RS-a za prošlu godinu, saopšteno je iz parlamenta Republike Srpske.

Između ostalog, biće razmatran i konsolidovani izvještaj o investiranju javnih sredstava za prošlu godinu, kao i izvještaj o stanju u bankarskom sektoru RS-a i izvještaj o poslovanju i rezultatima rada sa finansijskim izvještajem Agencije za bankarstvo ovog entiteta za isti period.

Poslanici će u nastavku 21. sjednice razmatrati i izvještaje Agencije za osiguranje Republike Srpske, izvještaj Komiteta za koordinaciju nadzora finansijskog sektora RS-a i izvještaj Republičke komisije za utvrđivanje sukoba interesa u organima vlasti RS za 2011. godinu.

Narodna skupština Republike Srpske je na prošlom zasjedanju usvojila po hitnom postupku Zakon o dopunama zakona o registraciji poslovnih subjekata u RS-u, Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o nafti i naftnim derivatima, Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o posredovanju u zapošljavanju i pravima u vrijeme nezaposlenosti.

Uvojen je i Nacrt zakona o izmjenama i dopuni izbornog zakona RS-a, Nacrt zakona o organskoj proizvodnji, Nacrt zakona o obnovljivim izvorima energije i efikasnoj kogeneraciji, kao i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama zakona o upravnoj inspekciji.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: