Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da sam vlast kako bih vam pucao kontru svaki dan. Jedan dan bih odlucivao o vracanju zastave, pa pricao o referendumu za Republiku, pa potrebe za ukidanje RS-a, pa razmisljao o tome da svi koji negiraju BiH nece moci dobijati plate ako rade u drzavnim inisttucijama, mjenjao nazive ulica samo zato sto ste bezobrazni.
@1992 da sam napravio nesto na genocidu ne bih se hvalio toliko. Da je BiH bila islamska ne bi je branili bosanski pravoslavci i katolici i valjda bi bio serijat zastupljen. Radikalni islamista jer volim svoju drzavu? Po toj logici i ti si radikalni islamista jer zbog krize identiteta volis Srbiju 🤷🏻‍♂️
Ili kaznjavati nekoga sa trobojkom,proglasiti tu zastavu nepoželjnom na teritoriji BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi koji rade u državnim institucijama ( ne "zajedničkim") da se izjasne. Ako ne prihvataju BiH kao svoju državu treba primiti OTKAZ ! Potpis-pečat !
Zamislite svijet bez Rusa i Srba. Utopija!
Na Srbe se netreba čekati. Ako Hrvati pružaju ruku uzeti ruku. A Bakir neka pravi autoputeve za Beograd ali za sebe ne za Bošnjake.
A sto vise razvlace to otcjepljenje, samo nas muce vise, ostaricu pa.kako cu star u boj ići
"Ko je Srbin i srpskoga roda, i od srpske krvi i kolena, a ne došo na boj na Kosovo, ne imao od srca poroda, ni muškoga ni devojačkoga! Od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bela! Rđom kapo dok mu je kolena!"
Nova parola Srba "SAMO SDA SRBINA SPASAVA" umjesto do sadasnje Samo Sloga Srbina Spasava
Bacanje luga u oci glupom narodu
Odluka o izlasku iz BiH odvesce BiH o pakao a srpski narod u BiH u nestanak.
Odluka o izlasku iz BiH odvesce BiH o pakao a srpski narod u BiH u nestanak.
Ignorirati stavove sto ce se vjerovatno i desiti,onda prica o samoopredjeljenju,eh onda ako se bas usudi onda Drzavni organi znaju sta im je raditi.I zamisli kaze bez stranaca,stranci te doveli na vlast i podpisao si mnoge stvari koje su stranci trazili od dejtona pa do danas.
Samocjepljenje mozda, kad vakcine budu dostupne u kineskim radnjama.
Koliko znamo a znamo da Ima drzavni parlament i vijece misnistara? Znaci postoje institucije. O cemu oni pricaju. Jos jedna podvala da se minimizira i umanji drzava BIH.
Non tariguzos über chmaruljonis
hahahahhahahahahah fakat ovi misle da ih neko uzima za ozbiljno
Idemo, dok je lijepo vrijeme