Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je ovo cuti. Ali evo jedan negativan sraman prijmer., Komsinica koja ide redovno u n.kuhinju, jutros se vratila sa kanticom čorbe i skuhanim kurbanski mesom, presla je na obližnu livadu i sve istresla cukama !!!! Malo provjerite kome i koliko dajete tu hranu.
ahaha baj d vej, prošla sam i prvi dan Bajrama ovda i šokirala se koliko mesa fakat ima, sve kurbani u jednom komadu na podu, pa mi je palo na pamet ono; "mesa k'o drva" hahaha
Sve bi to bilo krasno samo da maknu ovu dr*lju pokrivenu odavde. Prilazila sam jedne prilike s mamom i zastale smo pored reda ljudi koji čekaju na hljeb, a ona ih maltretira. Ma fuj! E tada je moja mama ušla i u svom stilu joj jebala sve redom po spisku.
Odlicno; evo primjera kako se svi trebaju radovati bajramima. Kurban bajram - dijeli se meso porodici, siromasnim osobama, prijateljima i komsijama... Ramazan bajram - dijeli se sadaka (sadekatul-fitr); dakle svi oni koji imaju visak dijele dio imetka onima kojima je najpotrebniji (siromasnim, bolesnim, ...) Veoma bitno: narodne kuhinje su tu za sve gradjane BiH bez obzira na vjeru, eticku pripadnost i sl. To je sustina vjerovanja: pomoc svima kojima je neophodna ...
svaka cast, ovako trebamo pomagati jedni druge, bez obzira na vjeru, naciju ili rasu...
Aferim!