Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo još u Italiji ima slična banja sa izvorima radio-aktivne vode. Guber-banja ženama život znači, popravlja KS u roku od sedam dana!
Treba uvesti jedinstvenu policiju na nivou BiH.
I NARRAVNO POD HITTNO REVIZZIJA TUZZBE PROTTIV NAZZI FASSISTICKE SRRBIJE...!!!
TREBA POSTAVITI PITANJE BRAEMETZU ZASTO NEMA ULTIMATIMA NAZZI SRBIJI ZA HAPPSENJE i ISSPORUCENJE MONSSTRUMA GENOOCIDASA RATTKA MLADICA I GORANA HADDZICA HASKOM TRIBUNALU........???
Glavni Tuzioc Bosne i Hercegovine -Milorad Njegov Potparol- Boris.. predstavnici srpskog- genoc.idnog naroda...!!!
Stvarno nas politicari vuku za nos. Bio rat prosao rat. Mi Srbi dobili svoju Republiku Srpski. Vi muslimani dobili drzavu koja se zove BiH al nema puno selameta niti od B a bogami niti od H. Hrvati ga na zalost ispusili, nisu nista dobili. Ali smo svi na kraju na istom, bez plata.
svakako da je koleteralna steta. bas kao i ostatak bosnjackog korpusa etnicki ociscenog sa prostora onoga sto se legalno danas zove RS. isto tako i hrvati i srbi koji mogu samo da sanjaju o povratlu na pradjedovska ognjista. svi su oni koleteralna steta zarad veceg interesa danasnjih vlastodrzaca, biznismena i ostalih kojima je kasika upala u med.
druze u mame ti smrdi p_i_c_k_a na mrtvu lasicu ,reci joj da se podapere necu joj vise davat obrezanu zvijer ;)
ko jos ne mrzi srbiju? pa cijela evropa uz suglasnost njenih populacija, je BOMBARDOVALA beogradcic :) to je normalna pojava, mrziti nacisticku srbiju..... sto sam ja specijalan u tome?
@Englez Vec neko vrijeme citam tvoje isfrustrirane i komentare pune mrznje. Za tebe postoje samo dvije mogucnosti. 1. Sto prije pronadji dobrog psihijatra. 2. Ako te je to sramota, ici phsihijatru, pronadji decka, on ce ti pomoci da prebrodis te frustracije. Sve najbolje.
nisu oni koleteralna vec planirana steta,da nije njih zalozio kako bi drugacije alija ostavio porodici u amanet pasaluk u sarajevu i milijarde opranih dolara pomoci u bristolima,trznim centrima,novim stambenim objektima,firmama u dionicama itd,itd.....iste te \'zrtve\' paralelno odgovaraju dodiku da uvijek prepada svoju kliku kako ce se \'turci\' svetiti i suzivota nema,alija i dodik su dvije ruke a glupa svjetina je samo masa kojom se te ruke igraju.svjetino glupa,alija da nije rata ostao bi u samcu da pise prituzbe seljacima za bespravne stale a dodik portir na palama u pilani,svjetino i ne zasluzujete nista bolje.
@Samo Neletovu gospodju cemo priznat u Sarajevu!
svaka cast kokeza, treba imat mu.da pa ovako pisat o realnosti, pogotovo jer ste sami zitelj ove napacene srebrenice. fali jos i ponesto o \"zrtvama\" koje su se enormno obogatile na racun genocida, fali malo i o bespravnoj gradnji crkve u potocarima itd... _____________ SMRT FASIZMU
najbolje da napravite reprizu \'95 i pobijete camketa i to malo prezivjelih povratnika sto vas provociraju sa nekakvim evropskim rezolucijama
Svak na zapadu vec priznaje da je Srebrenica jedna ogromna ili najveca greska covijecanstva, i zato su tako brzo bombardovali Beograd, i bombardovace Srbiju opet ha pisne. Stoga, u cemu je problem?