Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suplja prica, samo budale mogu nasjesti na ovu Konjakovicevu pricu. Koristi situaciju za svoju lafinu a on surfa dok ostali stvarno rade.
Konakovix mlati kao i obicno. Suplja
Eto samo si nam ti falio da nam izneses svoj stav i misljenje, pusti neka se struka bavi poslom
Vodiš politiku po FB.
Ti se našao kupiti jeftine političke poene.Sakrij se u misiju rupu.Ima ko da radi svoj posao.
Konjakovicu, nemas se potrebe javljati, institucije države obavaljaju svoj posao dok ti surfas po facebook u.
Sve je ovo pametno receno, ali kako da to glupaci sa kupljenim diplomama na vlasti u BiH , shvate i sprovedu.To je za njih, nemoguca misija !
Putem saopćenja koristi pandemiju za pridobijanje jeftinih političkih poena.
Konakovicu pa zar i trenutnu situaciju koristis za sakupljanje glasova, pustite institucije da rade svoj posao, a vi nastsvite surfati po fb i ne mijesajte se u rad institucija BiH
Dragi gospodine Konakoviću, pustite institucije da rade svoj posao a vi predsjedniče propale stranke prestanite skupljati političke poene na muci ovog jadnog naroda.
Et ko se naso javljat, propala stranka i njen predsjednik
Ovaj jad kad ne bi na usta na guzicu bi dijelio savjete!!!
Zbog ovakvih budala nasi obrazovani strucnjaci nemaju prostora da se dokazu niti pokazu. Dodju tako vremena kada PAMETAN ZASUTI A BUDALA PROGOVORI.
Ne kontam šta ova propala stranka priča. Dok se pravi ljudi bore za ovu državu i narod, on surfa po netu, djeli statuse i pametuje kao da je ozmislio toplu vodu
Jbt zivot u ovom ludilu ovaj kupi jeftinije i sramne poene! Zivot je najbitniji. Ekonomiju cemo oporaviti ali zivot umrlom nikad necemo vratiti.