Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ako nisu smjeli doci to je njihov onda najveci poraz, to treba da otvori oci njihovi glasacima. Ako bjezis od debate sa protukandidatom, odmah se jarane ispisi iz trke Pratite FB stranicu (http://fb.com/mirsadhadzikadic) i učestvujte u 'Uživo sa Mirsadom' - FACEBOOK LIVE razgovoru DANAS od 18:30 do 19:00 h: https://www.facebook.com/events/626727081055505 #mislislisvojomglavom
Naprijed profesore. Samo naprijed! I moj izbor je ovaj Mirsad #mislislisvojomglavom
Ma hajde Dino, do jucer kafice ispijao sa kolegama danas ih pljujes, da ne kazem da ti se prica ne poklapa nikako, obrati paznju sta pricas.
Konakoviću gdje su 2,4 milijarde KM s kojim si raspolagao dok si bio premijer kantona Sarajevo? Prema podacima iz CINa, primanja od 2010-2018 su ukupno oko 250,000KM minus 180,000 prosječne potrošačke korpe za isti period. Od kojih/čijih para si pokrenuo stranku?
MOLIM STRANKE DA SE UDRUZE, PA NECE BOSNJANI IMATI 500 STRANAKA NA VLASTI. UDRUZUJTE SE I TAKO CE TE LAKSE J EBAT MATERE FUTAVE SDA/SDP/SBB OSOVINI KOJA JE VLADALA 20 ZADNJIH GODINA.
Ni Vi ni Ćudićka to niste vidjeli dobro. Avaz (to oličenje poštenja i borbe protiv svih oblika nepravde) je jasno napisao izašli ste Vi i SDA, a ne SBB i SDA. Ono što je i Avazu nejasno zašto je rnemate tamo Vaših direktora. Avaz je to znao još jutros prije početka sjednice jer ima "vidovitog" vanjskog suradnika, koji je čak predvidio da će stranka odlučiti da jednog člana kandiduje za prešjednika po treći put.
Pa dobro bolan, koga vi lažete? Do juče s ovima jeli kifle, a sad fol preko noći fini?
Dabogda se Konakovic vratio u ove klupe, pa rascistio gamad iz coskova!!!
@šnalica Čime, kiflama?
nema ovdje opozicije...da ima mnogi bi kriminalci visili na banderama...uz oduzete im kriminalom stecene milijarde...
@yeba.mene.drzava kako ih osuditi, sudstvo je u njihovim rukama!
@snalica. cuj ba kako...kako je causeskom i njegovim uhljebima presudjeno bez sudija...
Sve neke poluinformacije, neka nam daju spisak onih koji su ušli u salu i spisak onih koji nisu ušli! Ovako se svi peru i pokazuju na one druge da su krivi... Na AVAZ-u sasvim drukčija informacija, neko laže... tamo piše da SDA i Narod i Pravda nisu prisutni a kao SBB jeste?
Ja ti izvora informacija AVAZ ! Čiji je direktor TV SA - SBB-ov sve jasno kao dan
haso1sa1pruga Čiji su direktori čiji se krimila treba istresti kroz ove izvještaje SDA -ovi i SBB-ovi
Dzaferaga se uplasio poraza
Kakav je da je, Dino je zmaj bio za sadašnjeg premijera...