Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rascupanoj patuljcici bolje nek vidi sta ona radi malo. Nek se pozabavi u kakva je shit upala, nece je oprati 6 neretvi, ni spasiti ni sam Bakir kad se kolo pocne odmotavati
Konakovič i druga dva lika( nigdje na izbornim listama - 0 glasova ) SLUGE POKORNE tzv." koalicionim partnerima! Njihovo mišljenje (ako ga imaju) je beznačajno!
Sto mrzim ciffutee i NIP iz dubine dushe !
Bolje da ste vi u soku jer ste pristali da vam sef bude upitni srednjoskolac sa falsifikovanom diplomom DIFa
Sa ovog univerzireta dosta studenata sad po skolama rade, a dobili su Diplome od profesora koji nisu mogli predavati na tom univerzitetu. Sve nam je propast.
Univerzitet Džemal Bijedić je u potpunosti pod SDA isto kao i sveučilište pod HDZ. Cijeli Mostar je podjeljen ratnim linijama između te dvije stranke.
mama mislila prevesti diplomu u Mostaru na master a rektorat naplacuje a niko drugi ne naplacuje
Rektorica univerziteta Alena Husenbegovic.Dalija Hesinbegovic preko coeka smiruje .Sta li je ovdje Konak namiriso