Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
The_Beg@ Slažem se!!! Baš si lijepo objssnio...
Kako ono narodna kaze;milo za drago.Trebalo se je davno stati svima, koji su ucjenjivali.Zasto se to nije radilo, znaju samo vladajuce stranke.Sada kad je doslo do nekog pozitivnog pomjera,treba skinuti, odnosno ne dozvoliti strankama, koje misle samo na sebe, da vode staru politiku.
Ubi noDi bez pardona, definitivno najpozitivnije iznenađenje izbora, i uz aktivaciju van KS-a, NiP moze biti definitivno najozbljnija politicka prica.
Tako hadžija Konakoviću, aferim! BiH NA PRVOM MJESTU, a onda može koja si stranka i kako se zoveš..
Samo po islamskim zajednicama gdje inspekcija ima povez na glavi, dobar paravan (Y)
Kad potpisete taj ugovor sa Islamskom Zajednicom onda ih natjerajte da osiguraju dobar dio svojih radnika i da im uplate sve zaostale godine staza.
Hajde da čujemo uslove i želje sve tri strane pa da pišemo djeda Mrazu. Možda nam se posreći sa njim kada već sa vama nije.