Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EVO ZA ONE KOJI NEZNAJU...NARODE...CETVROKA JE OSLOBODILA ILIJAS I TO SA 47 GLASOVA RAZLIKE CEKAMO POTVRDU CIKA.....HVALA ONIMA KOJI SU IZASLI NA TEREN DA SPJECE KRAĐE.SDA PROMATRACI SU BILI SPREMILI PREMA NAVODIMA-OKO 1700 GLASACKI LISTICA POPUNJENIH,SABIJENIH KOMPRESOROM ZA PAPIR,DA IH UBACE U KUTIJE....NIJE PROSLO.ILIJAS OSLOBODJEN.OSJETI SE INAJ ISTI ZRAK KOJI SE OSJETIO 1995 G.
Svaka čast idemo svi skupa u promjene!
jarane tebe dino konakovic ucio pravopis jesi li normalan kakve su ovo nebuloze
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pricas s rajom i niko nije za SDA i tako godinama. A oni stalno pobjedjivali. Sad vidimo kako.
Evo Dino ko Tramp, gluho bilo. Kad si i čemer Dino Konakoviću i sramota cijele BiH. Drugi si Fikret Abdić, i on je tvoj ideolog.
Jesu li prebrojali glasove??? Smiju li se vreće sa smećem odnjeti do kontejnera?
Ovi su toliko pogani i ogavni u svom rijecniku prema sopstvenom narodu da je to necuveno. Da im neko dodijeli oruzje oni bi zaratili protiv sopstvenog naroda. Banda
@ScepanMahleni Ja i?
Hadzikadic najkulturni i najkorektni. Imao sam velike simpatije prema NiPu ali poslije ovi nastupa na TV , podsjecaju me na skolu Vucic -Dodik. Arogantni , drski i nadobudni. Vrlo malo su programskog ponudili osim sto su pljuvali po Sda i nista vise.
Pobijte se oko fotelja pa da nam neko normalan dođe na vlast jer i vi ste bivše SDA smeće.Svi ste vi isti
Tesko ce ova koalicija 4 biti principjelna.Super je biti vlast al tada nastaju zelje i podjele.Valja ova obecanja ispuniti svima u cetvorki a i sire od cetvorki.Al hajde da vidimo rezultate pa cemo onda pisati.
Najveća mafija je u OV N. Grad. Kombinacija seoskih varalica i jalijaša koji imaju svoje talove i planove. Dino ako ih tu ne sasječeš nisi ništa napravio
30 GODINA!!!! MAŠINERIJA LOPOVLUKA!!!!! PREVARA!!! IZDAJA!!!
Izgleda da Konakovic zna kako se to radi.Valja sad podijeliti mjesta u opstinama.Bit ce svega u buducem vremenu kod cetvorke.Nako. nekoliko problema pocet ce zajebancije.Ego je cudo samo treba pratiti buduci rad i sacekati obecqnja o pospremanju.Ako pospremanja ne bude onda treba novo pospremanje.
Popušio si. Priznaj poraz gubitniče.
za ovoga Dinu mogu samo da kazem "Timeo Donaos et dona ferentes" nadam se da griješim...
Uvesti elektore u Novi Grad i Ilijas
Zar nije Prevljak pobijedio u Ilijsu
Ponoviti izbore u Ilijašu i Novom Gradu
Na birackom mjestu gdje je bio predsjednik zet Divadzije, NiP, klmisija nasla 12 potpisa vise od glasackih listica u kutiji. Uobicajeno, ko prvi pita, ili u ovom slucaju govori, o nepostenju, uobicajeno je on taj koji je to radio. A bice i snimak kako NiP dovozi glasace na biracka mjesta, i u automobilu im daju popunjene listice. Ali sve to dzaba, kada mediji ne istrazuju i svojim pisanjem podrzavaju samo jednu stranu.