Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je MILF sa slike?
Haris Zahiragic zaposlen u zzo? Ko ga zaposli premijeru
Ko je zaposlio HARISA ZAHIRAGICA ako nisi ti, STRANACKI?
pa kada bi se taj zakon sproveo u djelo...OSA bi ostala bez ijednog uhljeba...
Čuj E. Konaković najavio Zakon o porijeklu imovine i Zakon o nepotizmu, Hej glasači da li ste svjesni za šta se bore: član Predsjedništva 8.000 KM, član Državnoh parlamenta 7.600 plus dodaci, član Federalnog parlamenta 5.600 i dodaci. Udri bagru ili što kaže onaj REP udri bagru.
kakav je ovo logo ? drze se za qrc s obe ruke i pishaju po narodu ? 😂😂😂
Kako oni mogu pricati o nepotizmu i stranackom zaposljavanju, pa prvi je Amel Mekic da bi glasao za neke stvari kao kantonalni zastupnik uslovljavao i na taj nacin zaposlio svoju sada vec bivsu zenu. Onda je Dino Konakovic doveo svog izuzetno bliskog prijatelja i stranackog kolegu Nermina Muzura na poziciju direktora Turisticke zajednice KS.
Pa o čemu ti pričaš moj Dino, pa kod tebe je u rukama bio "mehanizam" kontrole zapošljavanja jer si kao Premijer do juče ti davao saglasnosti na prijeme barem kad je u pitanju zapošljavanje u javnim preduzećima... Štanco si ih nemilice...
Hahaha.Ko o cemu kurva o postenju.Tako isto i ovaj Konakovic.
A kako da taj zakon prodje?? pomocu zmajevih suza i vilinog magicnog praha??
za njega se glasa na kraju duge, a do tamo se jase na jednorogu 😂😂
@wins Krilatom jednorogu, moram te ispraviti! 🕋🕋🤥🤥
MIRSAD HADZIKADIC nema nikog od familije u BiH da bi mogao zaposliti. Ako se usvoji ovaj zakon, državne i javne institucij bi se prepolovile. Usput HADZIKADIC nema ni stranačkog kadra kojeg bi zaposlio.