Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISKRENO MI SE SVIDJA NACIN KAKO RADI NIP, TREBA ZAMJENITI KADROVE KOJI NISTA NISU URADILI U SVOJIM MANDATIMA VEC NAPROTIV, I NICIJA FOTELJA SE NE SMIJE CUVATI
pa cini mi se da je preletac Alic Senad uradio bas to sto ti kazes da nema kod vas, presao u vasu stranku da zadrzi poziciju direktora,doduse zamjenili ste institucije ali je to isto.
NAROD IH PRAVDA
Adzija vazda nadje nekog drugog da bude kriv..
Adzija je svesnalac,coek zavrsio DIF za 20 dana😂😂😂😂😂😂😂
kaže čim zine, čuj vizija
Zna li neko gdje se objavljuju ti konkursi Naroda i Pravde? Ja nisam vidio nijedan, kao što nisam vidio nijedan konkurs SDA!
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sticenici-sarajevskog-doma-nahorevo-odvedeni-na-skup-sda-za-direktoricu-nista-sporno/190915076 nego će ostaviti ovakvu stručnos kao Sanita Alagić kojoj je jedina referenca bila kod dobivanja mjesta direktora krevet... U KS imamo priču Pazarić 2
kod NiPa sam po prvi put u zivotu vidio da je kandidatu prvo radno iskustvo i prva radna referenca ministarska pozicija...
Ovaj kad se pojavi, nazadak nam je deset dana. Kakvo nas Bosnjake nece sve zlo snaci .
Ima konkurs, ali to ide ovako :prvo se na skupštini ne usvoji izvjestaj, nije bitno jesi li radio ili ne. Onda je to pokrice da smijene direktora i postave svog rodjaka, kuma, od svastike sina kao V. D. koji najcesce ne ispunjava uslove. Dalje, taj vd hitno mijenja sistematizaciju sa svojim uslovima koje ima. Zatim vlada hitno usvaja tu sistematizaciju. Radpisuje se konkurs, s tim da se uz njihovog kandidata pojave jos pokoji po dogovoru. Komisija za izbor bira po nalogu zadatog kandidata.
Tako je radila SDA, pa SDP, a ovi samo nastavili!
Bravo za presjek perfidne politike
Nikad se nisu vise brojala krvna zrnca nego u predhodnih godinu od kako je ovaj na vlasti
Najveci uspjeh Konakoviceve vlade jeste ona parada ponosa gdje je Sarajevo polozilo ispit. A sto imamo redukcje vode, nema prevoza, prljav gradi jos smrdi,idu nam mladi...a on supjira o nekoj strucnosti...
Čiji je kadar nebitno. Ti si sam rekao da nije važno ? A u drugoj rečenici je problem što je nečiji drugi kadar. Pa hadžija daj se skontaj šta pričaš. Ako čovjek ne valja ok mijenjaj, ali se ovdje mijenja zbog imenovanja svoga.
Pa sta cekate sa dr Aidom PIlav direktoricom Zavoda za javno zdravstvo Kantona Sarajevo..Ona je isto kadar bossa????
Puna podrška Konakoviću! Mogu samo da ti ga popuše Prva SDA
Hajd ne seri vise života ti idi se bolan kupaj nisi se trebao ni vraćati!!!!!
I jos nesto sto si dao nase pare onome Zukorlicu...iz naseg Sarajeva, da ih moze trositi na svoje žene?Jel to on nema para?