Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj što brišu komentare protiv dine ipak nije toliko omiljen koliko je umislio
Ma jasta Dino! Umislili se SDA da su neki faktor. Cuj njihove zasluge da se skinula ploca. Za vrijeme SDA vladavine je i postavljena. Pa sta trebala vladajuca stranka da radi. Ipak istina je da su daleko vise vremena posvetili kriminlau nego ozbiljnim politickim temama. Smijesni su do bola. Pa oni se jedino i bune kao nesto samo da bi ovaj narod talasali. Bunili su se i protiv Peljeskog mosta i jos sta sve ne pa su ufatili klinac. Propala stranka
Naučilo ono sve to na difu 😎
Da se Sebija nakasljala za par minuta bi Dinokio pisao po fb, ovako citav dan mu trebao da reaguje
Op zivi ste, nesto vam tesko pao poraz manjet entiteta
Kao 'veći' entitet je progresivan, napredan, i civilizovaniji sa 12 milijardi deficita gdje sve investicije idu u privatne džepove 'civilizovanih' dok narodni stomak i crijeva cvrljiču.
Iz temelja sve
DINO IZ TEMELJA!!