Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cobane kod vas ima samo govora da o nicemu nema dogovora !!!!! A ceh ce uskoro doci na naplatu..........
b a l i j e mozete samo da nam glabate penis ako vam se ne svidja vi se odcjepite kao sto sto to uradili i prosli put mislili ste vasa Bosna kada u nekom od arapskih jezika po kojim one vase hodze arlaucu po cijeli dan nadjete rijec Bosna onda ce biti vasa do tad mrs u kucicu
opet genocidasi usporavaju i blokiraju reforme....dosta vise.......;treba ih tuzit....ovo samo odugovlace vrijeme do ljeta pa ce poslije reci sad cemo cekat do jeseni, pa zatim referendum genocidne... bosnohercegovci uporno trazite ustavne refome pod hitno!!!! ko blokira tuzit!!!!dosta je diktaure fasista srba i genocidne!