Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posebno uložiti u psihijatriju i mentalne institucije Šumske.
ja sam bas neki dan isao (sarajevo) u hitnu tamo i da vidite organizacije. Sto bi se reklo ne zna se ni ko pije ni ko placa.. A sto se tice \"tehnike\", recimo samo da su zidovi popucali odnosno \"suplji\", ne vjerujem da je u ratu bilo gore.
malo je skupo ali hitno je potreban Cianid po bolnicama rs-a!Ovi politicari samo zaj.ebavaju
Koje poresipanje iz šupljeg u prazno : Uveli DRG a nigdje para . Stotine projekata po dva mjeseca ko nešto unapređuju zdravstvo..Izgradnja u Bijeljini i vječno dovršavanje KBC Bl a nigdje para , sve na kredit . Istok ko j-b Kasindo truhne sigurno Nevesinje nerentabilno ali eto neka bolnice zbog glasača. U projekciji buđeta slabo izračunali pa javili u januarubolnicama da štede 10% a u februaru da su im mjesečni iznosi smanjeni za 15 % . Prije mjesec dana prijetio da će smijeniti direktore jer eto ne štede a oni nemaju ni za plate a kamoli za redovne troškove plus lijekovi hrana , reagensi , filmovi . sad kada je obišao jad i čemer zdravstvene stvarnosti RS nema druge nego naći pare . Slijećea faza kuknjava DZ koji dižu kredite da isplate plate . Škrbiću idi bre u tri...