Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači odoše Gulenisti za Tursku
Ljudi samo pisu bezveze a nemaju pojma o cemu se radi, vrlo bitna stvar za nas u Bosni, u pravo vrijeme
Sa državama koje hapse svoje građane ne treba da se razmjenjuju tajni podaci. BiH je demokratska zemlja. Neka se prvo popnu na našu razinu. Možda imaju više novaca ali sloboda pojedinca je sloboda. Kresne se predsjediku sve po spisku zbog respiratora i krađe društvenog novca, pa mu opet nemože niko ništa.
Bilo bi da nismo dobili ministarstvo komunikacije i transporta a mministarstvo sigurnosti prepustili nešiću
Ovo je sporazum iz amaneta, brkica će po bosni da lovi opoziciju i protivnike
Ali i izdajnike koji se kriju iza vjere. Ubjeđeni da to sto rade je ispravno i od Allaha
🇹🇷🇹🇷🇹🇷💞💞💞
Nije mi jasno zbog cega to... Ja mislio da smo pameti dosli loma od vremena jansara i spahija. Pa uvijek nas jebu ovi turci, i za njihove i ruske interese ginemo. mrs u aziju, mymoons.
Da neodu informacije u Srbiju